Dysza 117 (126p) Czy ktoś może kupić i mi wysłać?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Niestety żyje na takiej wiosce że nie oge dostać u siebie dyszy 117 Czy ktoś kto ma możliwość dostania takiej dyszy mógłby ją zakupić i wysłąc mi? (pare sztuk, zależnie od ceny) pokrywam wszelkie koszta))( łącznie z browarem dla dobroczyńcy))

Ale Ty smaruszjesz glupoty.
Jak masz klopoty z kupieniem takiej dyszy to idz na 1 maja, do sklepuna przeciwko parku mieckiewicza, albo wybierz sie do Jasiennicy do sklepu Basia.
W ostatecznosci masz sklepo przyzakladowy FAP albo na komorowickiej.
Sam widzialem dysze 117 do BISa czy czegos innego ale na pewno byly 1177.
A jak nada bedziesz mial klopoty to zglos sie do mnie

[ wiadomość edytowana przez: satiz dnia 2004-02-25 16:41:21 ]

U nas sa na pomozbycie ale skurczysyny biora 5 złotych od sztuki ...

Przy okazji tego tematu czy ludzie z Krakowa moga mi powiedziec gdzie moge dostac dysze wieksze od standartowych?

Ja ostatnio mialem smieszna sytuacje z dyszami. W malcu mialem 110, poszedlem do sklepu kipilem dysze o rozmiarze 115 i sie okazalo ze 115 byla mniejsza niz 110 W rezultacie zostalem przy starej 110

Cytat:
Przy okazji tego tematu czy ludzie z Krakowa moga mi powiedziec gdzie moge dostac dysze wieksze od standartowych?

ja kupowalem w autowanda na grochowskiej, ale ogolnie nie ma z nimi problemu w wiekszych sklepach.

Nie ma sprawy Abdull mogę Ci osobiście doręczyć U mnie w mieście można od ręki kupić, jakość pewna, cena chyba 1 zł. BadGuy widział. Jutro pójdę(albo w poniedziałek) i kupię!

A czy bedzie wyczówalna jakas roznica po zalozeniu zamiast 110 to 115 lub 120? pewnie wiecej bedzie palił ale cos oprocz tego?
Pozdrawiam

Ja za dysze do 125p placilem po 5 zl od sztuki..w Auto Gama na os.Kombatantow...pozdroowka Mariusz

Abdull, dysze już kupiłem za 1zł/sztuka. Jako że ze mną ciężko się spotkać zostawiłem je u Satiza i tam są do odebrania.