Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() stoned_crazy TOYOTA DRIVER Honda Accord okolice Warszawy/Poznań | 2004-03-02 19:35:09 Podjechałem dziś na stację BP , zatankowałem pełną butlę gazu i...
Od tego momentu jak stoję to silnik przygasa/gaśnie.Mam nadzieję że jak wypale jakoś tą lure to objawy ustaną.W każdym razie ostrzegam przed tankowaniem gazu na BP na Jagiellońskiej w wawie ![]() |
![]() Lwiecz01 TOYOTA DRIVER Lexus LS400 '99 VVTi Kielce/Warszawa | 2004-03-02 19:37:47 Hmmm... na BP zwykle miałem bardzo dobry gaz...
Może Ci się coś innego sypnęło ? Może podregulować trzeba ? |
![]() stoned_crazy TOYOTA DRIVER Honda Accord okolice Warszawy/Poznań | 2004-03-02 19:55:15 Niewiem czy jest możliwy aż taki zbieg okoliczności ....Zanim zalałem wszystko było cacy i nagle by tak padło dokładnie po zatankowaniu? Niechce mi się w to wierzyć... no ale wszystko możliwe.Wkońcu to gazik jest ![]() ![]() |
![]() Micaj TOYOTA DRIVER Carina E 1.8 GL LB Starogard Gdański | 2004-03-03 09:13:37 Jeździłem na gazie z BP przez kilka miesięcy, wcześniej rok na Shell'u a obecnie tankuję LPG tylko i wyłącznie na Lotosie (RG). Dlaczego? - bo mają czysty gaz bez żadnych dodatków smarujących, uszlachetniaczy i innych bzdur. Silnik pracuje stabilniej niż wcześniej a na filtrze gazu widać kolosalną różnicę w ilości zanieczyszczeń. Teraz filtr po 15 000 jest czystszy niż po 6 000 na BP czy Shell.
Szczerze polecam nie ze względu na cenę a właśnie czystość. Zresztą spytajcie dobrych gazowników to Wam powiedzą to samo. |
![]() Lwiecz01 TOYOTA DRIVER Lexus LS400 '99 VVTi Kielce/Warszawa | 2004-03-03 09:31:04 Micaj, ale w Warszawce nie widziałem chyba Lotosa... |
![]() Micaj TOYOTA DRIVER Carina E 1.8 GL LB Starogard Gdański | 2004-03-03 09:45:29 Hmm, wiesz, że nie sprawdzałem ile jest w W-wie?
Na pewno jest w Łomiankach bo tam mieszkałem przez 1,5 roku, potem są w Józefowie, Kobyłce, Górze Kalwarii i Wiązownej. W samej W-wie są też - na pewno na Armii Krajowej, Pułkowej i Alejach. A i chyba na Sikorskiego też jest jedna. Więc trochę macie tych stacji. Problem jest taki, że z tego co wiem to gaz masz tylko na stacji w Kobyłce i Wiązownej. Pozdr. |
carinus TOYOTA SPEC Lexus IS 200+UAZ 469 lubuskie /Belgia | 2004-03-03 15:57:10
Zobacz kolego czy przypadkiem nie nalales super dobrego gazu,ktory jest bardziej energetyczny niz ten ktorego uzywales poprzednio.Ustal przyczyne gasniecia silnika-z powodu niedostatku czy nadmiaru gazu. |
![]() stoned_crazy TOYOTA DRIVER Honda Accord okolice Warszawy/Poznań | 2004-03-03 18:05:45
Niestety ,problem w tym że sie nieznam zabardzo ![]() |