| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
M-U-S-T-A-N-G BMW E32 Kraków | 2004-04-23 00:59:18 Mam pytanie..bo kolezance w maluchu nie dziala ladowanie..ma elx z alternatorem..kontrolka od ladowania praktycznie nie gasnie..czasem jej sie cos odwidzi i zgasnie ale na krotko..czy ktos wie..co moze byc przyczyna tego?? bo jest jedna hipoteza ze to moze byc regulator napiecia ..tylko pytanie gdzie szukac wbudowanego regulatora napiecia, czy ten regulator da sie wymontowac z alternatora bez wyciagania go z auta..i czy da sie wymienic ten regulator i jaki moze byc jego koszt,,aaa i jeszcze jedno czy diody prostownicze sa tylko na zewnatrz w mostku czy sa gdzies jeszcze??..pozdroowka |
NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2004-04-23 06:56:35 nie mam czasu ci odpowiadac na pytania bo smigam do szkoly zaraz
ale wszystko o co pytasz znajduje sie w archiwum |
Gabber FSO Polonez 1.5 SLE Płock | 2004-04-23 13:07:11 Tak jak moovił putin mogły odmoović shczotki .Sprawdź tesh wshystkie złączki kabli i mase (dobra masa -dobre ładowanie ) |
Chopper F&F Wolny Słuchacz :) VW Passat Combi Krakow | 2004-04-23 13:15:05 Sprawdz kabel idacy od alternatora do rozrusznika moze sie ten kabel przerwal |
M-U-S-T-A-N-G BMW E32 Kraków | 2004-04-24 00:28:17 No wlasnie dzisiaj kumpel mi ciezkich trudach wyciagnal alternator..i po ogledzinach stwierdzi..czy sam to zrobi czy zawiezie do jakiegos zakladu..ale dzieki za uwagi..przekazalem mu |