Chlopaki ocencie (126)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Fotki w profilu, matiz LUGOLA Pozdrawiam.

Witamy Pana JORGUSIA !!! No nareszcie po wielu moich namowach zacząłes pisać. Moje zdanie na temat malca znasz był zajebisty (wiadomo kto doradzal przy liftingu ) szkoda że juz poszadł do żydka ale ten Matiz to normalnie cudo

BED TOYS CLUB RULES FOREVER

Maluszek spox.Tylko po co Ci ten pasek"BAD BOYS"??Az takis zły?? Z czego masz te białe felgi??Na jakim aucie to jezdziło??
Pozdrawiam.

[ wiadomość edytowana przez: buczek21 dnia 2004-03-06 01:02:47 ]

Felgi dobre nawed bardzo dobre. Zapodał bym do siebie soć takiego .
Pozdrawiam.

Maluszek jak maluszek...ale ten jest ladny..nie jakos strasznie przesadzony szerokiej drogi pozdroowka Mariusz

felgi wygladaja jak stalowe mangelsy lub kopie mangelsow.... pewnie kiedys byly chromowane......

a maluszek ladny poza naklejka na szybie...

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2004-03-06 09:09:21 ]

jeeezzuuu chłopie wywal to badziewie z przedniej szyby bo wygłada jak spod wiejskiej dyskoteki bad toys boys

poza ta naklejką OK

No ładny ładny a co to za felgi?

Mnie tyz zastanawia od czego masz te felgi w maluszq ??

Bart128 : mangelsy to napewno nie sa bo mangelsy sa bardziej wklesłe

Wydaje mi sie ze takie widzialem w Tarpanie Honkerze?? no nie wiem ??

A kaszlaczek moze byc, ja bym wywalil te listwy boczne!!
Nie loobie nadmiaru plastixu

Pozdrawiam!!

czyzby to byly takie FELUNIE ???

>>HONKER<<

sami z Lugolem sie zawstanawialismy co to za felgi.Lugol mial takie w pierwszym malaże... ale odjechaly niewiadomo gdzie Strasznie uparlem sie aby tez takie miec. szukalem wszedzie a wlasciwie to na ulicy. Znalazlem malara na takich felgach w centru ale starszy pan niechcial mi sprzedac felg ..tylko calego malara .Ale najciemniej pod latarnia... umnie z drugiej strony osiedla stal zapuszczony elegant jak sie pozniej okazalo z 1977roku odnalazlem wlasciciela i oddalem mu swoje 12 i doplacilem 200 (darmozl,byly nowki opony byly)
POZDRAWIAM

jak wiadomo felgi robia 50% roboty...
wywal ta wiejska naklejke

Witam!!!
Felasie to "SMITH"y...felgi produkcji angielskiej, 5.5 cala, byly montowane w "poldkach" na eksport,badz na zamowienie za slona doplata...Nie spotkalem chromowanych smithow nigdy...fabrycznie byly biale z dwoma cieniutkimi paseczkami na rancie
Pozdrawiam!!!

Fantastyczne fele, ładne lusterka. Brakuje gleby, Wywal tę tragiczną naklejkę! Ogólnie na PLUS.

Malec jak malec... napis BAD TOYS ze szyby wypier.... i czemu tak spaściłeś zderzaki albo całe w kolor albo wogóle... Ale widać że zadbany

Te fele rozstaw 4*100 sa na allegro.
Jakas smieszna kasa z oponami .....

Ps. malec pojezie na 7 calówkach ????? Bo w sumei wisi mi szybka jazda a mam za bezcen ...

Gleba? Moch, Maluch miał ładną glebe! . A zderzaki pomalowane całe nie podobają mi sie wogule albo dolna część lub góra i dół albo wcale . A co do felg to zeczywiscie widac troche ich w starszych poldkach lub w kwadratach!
POzdrawiam

Gleba? Moch, Maluch miał ładną glebe! . A zderzaki pomalowane całe nie podobają mi sie wogule albo dolna część lub góra i dół albo wcale . A co do felg to zeczywiscie widac troche ich w starszych poldkach lub w kwadratach!
POzdrawiam

Cytat:
Te fele rozstaw 4*100 sa na allegro.
Jakas smieszna kasa z oponami .....

CZUCZU...
Te fele 4 x 100 to juz nie SMITHY....a allegro sa Smithy cos okolo 300 zeta maja 5 cali...do maluszka podchodza bardziej
A te chromowane to POWERTECH........Coz za dresiarska nazwa

Vtam wshystkich po przerwie
Spox K-SHEL fajne obręcze ale ta nalepka to bez kitu do zsypu
POZDRÓWKA!!!