MotoNews.pl
1 [126p} Jakie sa zalety tlumika Tekli? (44440/0) - NT

[126p} Jakie sa zalety tlumika Tekli?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czu oprocz ładniejszego wygladu są jeszcze jakieś zalety? Ładniejszy gang silniczka? moze lekki wzrost elastycznosci? czy to tylko pic na wode?

duzo ladniejszy dziwek - basowy- no i lepsze odprowadzanie spalin a co za tym idzie to juz chyba sam wiesz . .

Sapi!! Zapytaj na jednym ze spotów Darka. On rzecież śmiga już od dłuższego czasu na czymś takim. Ale z całego serca olecam jednak przelot . Mniej popularny ale za to dość rozpoznawalny

Cena i tylko to, efekt żaden, dół jak przy serii, lepiej na średnich w granicach błędu, góra tragedia odcina że masakra. Pozdro

No to tekla śmiga sobie w mym faiciku. Doznania sluchowe boskie!! panel od radia zostaje w domku jak gdzies jade bo z tekli plynie lepsza "muzyka" 83 zl za tlumiczek ale za to frajdy wiele. Wyglad tez ladny. Ale ta swiecąca koncoweczka jest tak niechlujnie pochromowana ze juz widze ze za pare miesiecy zardzewieje. Musze ja czymś zabezpieczyc. Ale jak ta sie zniszczy to zawsze mozna naspawac nowa-wieksza A a co do dynamiki to hmm. Chyba lepiej kreci na "górze" jednak. Takie sa moje odczucia. A tlumiczek najlepiej brzmi na dolnych obrotach

Szymon-ale i tak nic nie pobije gangu Twej rajdówki!! ostatnio mijaliśmy sie, grzeczne pozdrowienia, Ty dales w rure to mimo glosnej muzyki u mnie w autku to i tak slyszalem co sie dzialo u Ciebie "pod maską" ps. wlasnie wtedy jechalem po moja tekle hehe

JAK JUŻ JEST O WYDECHU TO POWIEM ,ŻE OSTANIO CHYBA WTOREK BYŁEM W ŁODZI I JECHAŁEM ZA STASIEM.pOZNAŁEM GO PO SZEROKICH KAPCIACH I PROGACH.JAK NA SWAITŁACH STANĄŁEM I STASIU DOJEŻDZAŁ TO NORMALNIE BYŁEM W SZOKU.ZAJEBISTY DZWIĘK. pEŁEN RESPEKT DLA TWOJEGO MALCA. CZEMU SPRZEDAJESZ?

Co do tego rdzewienia końcówki - moja Tekla ma już półtora roku i stan chromu jest idealny, nie ma nawet najmniejszej plamki rdzy (a ma już za sobą dwie surowe zimy), czyli raczej nie jest źle z jakością wykonania.

Czym najlepiej zabespieczać końcoowe... by zamiast chromu nie stawała sie złota po zimie?

Jeśłi chodzi o chromowaną końcówkę to moja przeżyła zimę bez najmniejszego uszczerbku. Wg mnie dźwięk z Tekli jest ok (troche za cichy) ale wydaje mi się że troche obcina górę...

Cytat:
2004-04-06 10:54:53, 2Rotor pisze:
Wg mnie dźwięk z Tekli jest ok (troche za cichy)

za cichy ???? masz cos dlubane w silniku ? przy 2,5mm glowicy i walku swiatka to grzmi strasznie co przejezdzam kolo patrolu to sie zastanawiam co to bedzie...

pzd c.