Spocik w Poznaniu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pierwszy spocik poznanski za nami

Obecni : Maciej75, Zoltar, KeyJey, DrA

KeyJay ale żeś kolego zachlał

Dra Twoja Omega jest już prawie tak ładna jak Espero - jeszcze kilka zmian i bez wstydu bedziesz mógł ją stawiać koło każdego klubowego Espero

a tak na poważnie to gratuluje zlociku i żałuję ,że się z Wami Wareczki nie napiłem...

Spocik - to prawdziwie trafne okreslenie , ale u nas ilość niekoniecznie przekuwa się w jakość. Mimo niskiej frekwencji było więc naprawdę bardzo miło i zachecajaco na przyszłość.
Majkel głupio wyszło, ale czekalismy pół godziny na maruderów a potem spijaliśmy kawusię u gruszeckiego.

To, że to "tylko" spocik nie ma chyba znaczenia - ważne jest, że jednak komuś się chce
Co prawda, nie mamy tu wiele do oglądania ( nawet cienkie szkło jest puste ), ale jakiś krok do "Poznania" został zrobiony
A tak na marginesie - może w maju uda się pobić rekord "II Śląskiego Zlotu"

Dzięki Panowie

KeyJey Ty pijaku

Zmykam na impre

fajne zdjecia-napewno bylo bardzo sympatycznie, mozna bylo poznac samego Moderatora normalnie-to nie byle co, spocik na browarku

Niom, to Panowie zabalowali, he he

Resztę pokażą zdjęcia zrobione przez KeyJey`a - jak wreszcie dotrze do domu

Dotarlem.. fotki przekazalem...

Zdjec nie komentuje
Moje Espero tez bylo w Poznaniu...
Problem byl taki ze zostawiajac kluczyki w piątek u kolezanki w akademiku (co by ich nie zgubic) w sobote rano nie moglem sie do nich dostac i dlatego bylo tylko jedno Espero.. i to cos Dramara co jezdzi i znika w kilka sekund Maciejowi z oczu

[ wiadomość edytowana przez: KeyJey dnia 2004-02-22 20:23:05 ]

Fotki by KJ :

Znika w kilka sekund - bez przesady, w okularach ja bardzo dobrze (długo) widzę
A tak powaznie - to co to jest - zgniłozielone i cholernie popier...???
Odp. omega Dramara - to taka najnowsza mutacja popularnej zagadki
Ps. KJ to zdjęcie z zardzewiała końcówką rury wydechowej mogłeś sobie darować - cos za bardzo solą drogi tej zimy w Poznaniu

[ wiadomość edytowana przez: Maciej75 dnia 2004-02-22 20:55:47 ]

Fajne zdjęcia, ale dobrze by było je zmniejszyć i przeorientować na pion.

Dra ... muszę przycznać że twoja fura jest naprawdę gorąca
Zwłaszcza przód -- A już myślałem że nie da się porządnie przerobić Omesi .

respect.........