ZIMA ZNÓW WRÓCIŁA!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem przerażony!!!! Wstaję rano a tu śniegu tyle!!!!!! Najgorsze, że byłem zmuszony zmienić oponki na letnie bo w zimówkach miałem pęknięty kort i biło jak cholera!
A jak pisałem już w innym wątku letnie mam Hankooki więc czad! HAVY METAL będzie dziś
Jak ta moja biedna Kasia pojedzie dziś na studia Mam nadzieję że to stopnieje do 10-11 bo tak wyjeżdża...
A jak u Was zima? Też dowaliło śniegu?

No i co najlepsze, to przez całą oficjalną zimę trasę Olkusz-Kraków bus pokonywał w 50min no góra 1 h. Dzisiaj jechałem 1h.15min.

O kurcze 0 z tym sniegiem to nieciekawie. Ja zaraz jade do Krakowa na zaoczne . Naszczescie pociagiem. Trzeba bedzie sie cieplej ubrac. U mnie tylko deszcz padal a tak pozatym to sniegu nie ma

Na Zachodzie bez ... śniegu

ale zimno jak cholera!

Pozdr.,
Wrolo

Na szczęście szamani zapowiadają, że będzie lepiej... i nawet w krakowie już nie sypie tym gówn...em!

w kielcach padało niewiele, ale na drogach jest bardzo ślisko

Ja już 1-go marca pokazywałem, gdzie jest miejsce zimy

A ja przez ostatnie 2 dyżury na Pomocy miałem okazję zbierać kilku nieszczęśników, którzy wyrychlili się ze zmianą oponek!!
Na szczęście w żadnym przypadku nic poważnego nikomu się nie stało ale jakbyśta słyszeli tych kierowców!! K...wy leciały na własną "letnią zapobiegliwość" ...Trzeba przyznać, że nocą warunki były szczególnie koszmarne
BYLE DO LATA!