[126p] wydech jakiego nie bylo ;]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc Chlopaki - wlasnie mam juz 2 fotki troche malo dajace wydechu oraz filmik jak tez on dziala - pod koniec tygodnia dozuce jeszcze kilka fotek. Jest to teraz zrobione elegancko - bo wtedy sie urywalo. Jest elestyczna zlaczka rura itd. mnie sie dzwiek bardzo podoba nie wiem jak wam. Niestety to juz chyba ostatni moj post z ocena mojego malca i rzeczy z niego - poniewaz Chce go sprzedać. Film nakrecono dzieki uprzejmosci Maxxa z Terytorium 126p. Jesli jakies pytania chetnie odpowiem . Pozdrawiam . . .. . .

wydech

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2004-03-04 23:12:36 ]

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-03-04 23:13:42 ]

Takie małe pytanko do ciebie: z kąd masz naklejke klubową???,przeciez musisz być w klubie nie?a tak pozatym maluszek jest spoko no i wydech niczego sobie.pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: tomcraft82 dnia 2004-03-04 23:16:12 ]

o ku......... rde wydech miazdzy !!!!!!!!!
Zapodaj foty z pod auta !!!! No i ciepło pasazerowi - grzana podłoga

Aha stasiu jest w klubie - przyjeli go przy mnie na zlocie .....
HEH rozmowa Mcquen - Koniu była spoko

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-03-04 23:17:04 ]

Ładna masakra
Fajny wydech , miałem podobny w 128
A co to tak dymi ?? Para z niego tak bucha ??
Czekamy na foty spod auta.
Pozdro

Obejrzałem Film ........... to co zrobiono w tym klipie jest super !!!!!!!!
Mam gdzies malca - to co zrobiliscie zanim pokazano tłumik miazdzy !!!!!!!!!
Kurde łódx jest przed murzynami .... pod względem klipów ehhh.

Cytat:
2004-03-04 23:15:23, CZUCZU pisze:

HEH rozmowa Mcquen - Koniu była spoko

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-03-04 23:17:04 ]

Sie gra sie ma ...

A filmik Boski....

[ wiadomość edytowana przez: mcqueen dnia 2004-03-05 01:42:00 ]

no naprawdę ciekawy pomysł ludzie mijając cię będą mieli większy zgryz, niż widząc malucha z wydechm po lewej stronie (swap)... naprawdę fajnie.

Kurde auto masz świetne i nietuzinkowe. Ja czekam na zdjęcia z pod auta to sie wyszko wyjasni czy ta opara to spaliny czy miałeś tam podłączony czajnik bezprzewodowy....

A co do klipu to nie wiem czy jest supoer. Jakieś kręcenie asfaltu i butów a podkład (zajebiho) zagłuszał najważniejsze: odgłos pracy tłumika

oprawa audio-wizualna filmiku po prostu miazdzy podobalo mi sie, szkoda ze sprzedajesz malca...

PS: gdzie mozna dostac takie nakladki plastikowe na ranty blotnikow? Przynajmniej rdzy by nie bylo widac

[ wiadomość edytowana przez: lunatyk dnia 2004-03-04 23:57:32 ]

nie obiceuje fotek spod auta - bo nie za bardzo ma mi kto zrobic te foty tak na dniach - natomiast jest jeszcze jeden filmik ktory bedzie w weekent - tam juz nie ma krecenia stop . . itd . .Aha fajnie jest jak ludzie sie ogladaja i patrza gdzie takie cudo jedzie ;].
Nawet dziewuchy sie ogladaja - takze panowie jak ktory samotny to brac auto i na dyske . . .ajjjjjjjjjjjjjjjj. nie no zarcik . .

no zdjęci z pod spodu byłyby bardzo fajne. aha - jakaś różnica w pracy silnika??(moc)
Cytat:
2004-03-04 23:33:31, CZUCZU pisze:
[...] Kurde łódx jest przed murzynami .... pod względem klipów ehhh.

a co to CZUCZU, jakiś nowy związek frazeologiczny??

moc raczej nie zauwazylem - chodzi jakby rowniej nie dusi sie nie wiem tak czuje w moczu. a na powaznie to jest z tekli i z jednego koletora idzie przez puszka ale nie przez przegrode - natopmiast z drugiego juz idzie przez dwie przegrody . . ;] - taki bajer wyszedl przypadkiem i extra chodzi . .;]i fajnie brzeczy jak schodzi z obrotow . . .no nic bede gwalcil kumpla zeby zrobil mi te foty od spodu . . .

stasiu cokolwiek palicie .... JA TEZ TO CHCE!!!!!
podklad muzyczny poprostu miazdzy a ta maska Jason'a rozwalila mnie jzu kompletnie

co do wydechy chyba spore opory maja spaliny bo jakos tak niemrawo wychodza z tej rury

Maska jest bo czasami nie mam na wache wiec na stacje i jush . . ;]

o no no...........co my tutaj mamy???????kto pana tak ostrzygl????
Zajefajna sprawa ten tlumoczek
Cytat:
co to CZUCZU, jakiś nowy związek frazeologiczny??

W Warszawie mowi sie tak:
Sto lat za Murzynami...oznacza to zacofanie

heheheheheheh

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2004-03-04 23:59:13 ]

Cytat:
2004-03-04 23:15:23, CZUCZU pisze:
(...) No i ciepło pasazerowi - grzana podłoga
(...)

Widzisz coś czego ja nie widzę? Bo ja widzę tylko od strony keirowcy .

Nie no rozwaliliście mnie tym klipem Muzyka jest debeściak

no miodzio miodzio! ciekawe jak to od spodu wyglada!?

Oprawa klipu jak i temat przewodni jest extra

spoko filmik, na samym poczatku mnie muza rozwalila myslalem ze to tylko tak na wstepie a tu sie okazalo ze caly filmik ma taki smiechawski podklad

fajne masz progi, to sa tylko nakladki ?