MotoNews.pl

Mazowiecki spot FSO AK - zaproszenie LKP

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niniejszym chciałbym zaprosić klubowiczów LKP na nasz spocik regionalny.
Czas - sobota 6.III.2004 g. 12 placyk EKO-GREEN
Serdecznie zapraszamy
temat z forum

Dzięki zza zzaproszenie
Szkoda, że mnie nie będzie wtedy najprawdopodobniej w Wawie...

a dzięki wielkie. ja niegdzie się za miasto nie wybieram, więc postaram się zaglądnąć do was.

I znów mnie OLO uprzedził

No mnie niestety nie bedzie. Wyjezdzam na szkolenia

Przyjade, ale niestety Pandą!!!

Bartek, dlaczego nie Ładną?
Bierz Dobrego i przyjeżdżajcie. Żałuję,że mnie nie będzie...

Cytat:
2004-03-01 21:57:12, Bartek-Lodz pisze:
Przyjade, ale niestety Pandą!!!

Bartq -> a jak Ci się jeździ tą nową Pandą? Z zewnątrz wyglada toto całkiem sympatycznie I żonie się bardzo podoba (o jakichś kredytach, itd. coś nawet przebrząqje... )

Mario, postaw ultimatum: panda za ryby.

widze że koledzy mnie uprzedili,
więc tylko odświeżam temat i zapraszam na spota

Kurde mam dwie Łady i żadną nie jeżdże - to zaczyna być denerwujące. Nowa czerwona stoi na warsztacie i jest rozbierana celem dalszych przeróbek - silnik 2.0, zawieszenie i wogóle wszytko inaczej, a biała jest na parkingu pod blokiem, ponieważ zjebało się ogrzewanie - nie mam już pojęcia co może być a do tego zrąbał się rozrusznik - rozrusznik mam ale nie chce mi się go wymienić, a do tego wszytkiego lekarz powiedział mi żebym dał sobie spokój na jakieś dwa tygodnie z tymi Ładami bo jak nie to mi nerwy wkońcu puszczą - a musze przyznać że po mału zaczeły mi puszczać. Jeżdże więc narazie Pandą i mam wszytko w du...e i musze przyznać, że odpoczołem troche psychicznie nie dłubiąc codziennie przy aucie, mam czas na inne ??? rzeczy

Cytat:
2004-03-04 19:28:03, Bartek-Lodz pisze:
a musze przyznać że po mału zaczeły mi puszczać.

to wpadnij na maslanke... zejdziemy se spokojnie do piwnicy... rozbierzemy rozrusznik i maslanke... ..............

Odświerzam, Zapraszam, Pozdrawiam spot Warszawa - EKO 6.03.2004 (info)

Przykro nam "FSOWCOM"
Nikt oprócz od was z klubu oprócz Piotra Kawęczyńskiego się nie pojawił. Nieładnie

[ wiadomość edytowana przez: BIAŁY dnia 2004-03-06 20:32:20 ]

Ojtam zaraz "nieładnie" . Po prostu rzeczywiście większości ten termin ewidentnie nie odpowiadał. Mnie na ten przykład w ogóle nie było w Warszawie.

Mnie równiez nie bylo! Wieczorem jezdzilem za to po lesie na sankach ciagnionych przez traktor! Sniegu bylo tyle, ze po przejazdzce wygladalem jak bałwanek!

Cytat:
2004-03-08 11:38:35, krycho pisze:
Sniegu bylo tyle, ze po przejazdzce wygladalem jak bałwanek!

Co na to łada? Na jej miejscu zabarykadowałbym się blokując centralny