Kogo wyczaiłem?? Katowice!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!

Wczoraj podjechałem sobie do castoramy po pare rzweczy potrzbnych do domu, wjezdzam sobie na parking zajmuje miejsce i patrze obok mnie stoi espero Wysiadłem z auta i okazało sie ze to atko z klubu!! Wiec teraz przyznawac sie kto to był ?? opis autka: ESPERO ciemnofioletowe ,jasne pokrowce ,tablice SL...... naklejeczka klubowa na blendzie!!

to nie mnie widziałeś ale się dopiszę ...bo w lekkim szoku był mój kolega przedwczoraj /06.03/ ok.godz.19.00 gdzieś na trasie /A4 lub przyległy teren/ pomiędzy Chorzowem a Katowicami. Spotkał Espero!...telefonił do mnie i mówi...."jadę sobie i widzę Twoje auto...tzn.naklejka klubowa na blendzie, nietypowe "obrysówki" w tylnych światełach....tylko coś mi k...wa nie pasuje!!? ..nagle EUREKA!-to Espero nie jest granatowe tylko srebrzyste!!!"
Kto się błąkał w tych okolicach ???

Srebrzyste ? Z naklejką ?
W naszym okregu esperackim jest chyba tylko moje
Ale extra obrysówek nie mam, jeno 4x STOP
Faktycznie, w sobotę miałem kilka spraw do załatwienia i "trochę" jazdy, m.in. w Katowicach - to mogłem być ja

Ja wczoraj mijałem na wlocie do Poznania A2 espero z naklejką i nr PMI ..... Nie obyło się bez pozdrowień. Strzelam i trafiam - to był Rysio42

Cytat:
2004-03-08 12:43:04, HenBas pisze:
Srebrzyste ? Z naklejką ?
W naszym okregu esperackim jest chyba tylko moje
Ale extra obrysówek nie mam, jeno 4x STOP ..."

No właśnie! też miałem takie skojarzenie-ale to był właśnie elektryk, który "robił" mi obrysówki i mówił, że Espero miał właśnie takowe samiuśkie światełecka ! -albo był łożarty albo mioł wizje -muszę go osobiście i dokładnie przepytać

(6.03. Sobota)Nie ma to tamto! To byłem Ja jechałem do centrum katowic z os. Witosa. No i ja tez mam obrysówki! ,ale nadal nie wiem kto był w castoramie?? Hen Bas masz 4 stopy????

Cytat:
2004-03-08 22:05:43, Czarek_Rej pisze:
(6.03. Sobota)Nie ma to tamto! To byłem Ja jechałem do centrum katowic z os. Witosa. No i ja tez mam obrysówki! ,ale nadal nie wiem kto był w castoramie?? Hen Bas masz 4 stopy????

No proszę jak miło :: .....Ale i tak muszę "przesłuchać" elektryka na okoliczność widzenia!! /no bo albo "srebrzystość" albo obrysowa światłość -ciężko pomylić aż tak kolory!!!/

A co do 4 stóp HenBasa....jak widziałem go ostatnio to miał tylko dwie!!....takie normalne na moje oko obute w trzewiki nr 42

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2004-03-09 01:36:51 ]

No to niezła ściema, sreberko z zielenią pomylić
Boguś, oko to masz faktycznie na rozmiar 42
Wiem kto był pod Castoramą - to Irek Papaj

OK! ale kto ma jeszcze obrysówki?? i naklejeczke na blendzie i kreci sie w"mojej" dzielnicy?? Ja akurat jechałem ok 19 A4-ką no chyba ze w tym samym czasie ktos jeszcze jechał albo elektrykowi sie pomajtało w oczach i zauwazył Hen Bas'a! a moze hermi ma obrysówki??

Mimo wszystko wszystko wkazywa na Ciebie Czarek....bardzo pasuje bo on też darł A4...no i było przed 19.00 ....he he he....srebrzysta zieleń...he he he.....jutro mu robię testy daltonistyczne !!

P.S. ja też mam cztery stopy ...Dawnoooo!!!- to był mój pierwszy wyczytany na forum wskazówek !!

Hermii spełnia wszystkie warunki tego "testu"
Ma obrysówki, naklejkę i co prawda nie srebrzyste ale złociste esperko