[126] malec odmowil posluszenstwa...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj wracajac do domu na osiedlu wrzucilem dwojke puscilem sprzeglo i uslyszalem jeden wielki zgrzyt a auto nie przyspieszalo. Zatrzymalem sie i na kazdym biegu bylo to samo przy puszczaniu sprzegla cos glosno zgrzyta a auto nie rusza. Co to wedlug was moze byc ??

Cytat:
2004-05-01 20:29:18, Lysy126 pisze:
Wczoraj wracajac do domu na osiedlu wrzucilem dwojke puscilem sprzeglo i uslyszalem jeden wielki zgrzyt a auto nie przyspieszalo. Zatrzymalem sie i na kazdym biegu bylo to samo przy puszczaniu sprzegla cos glosno zgrzyta a auto nie rusza. Co to wedlug was moze byc ??

Jak mialem takie objawy jak jechalem do zakopca(125P) i okazalo sie ze pekl wał korbowy

spojrz pod auto, zabierak pizgnal ocen tylko czy lewy czy prawy, wez klucz 13ke i wymien. ot cala historia

Czesc!!

Stawiam na zerwany zabierak albo zerwane zeby na polosce!! Jedno z dwoch!!! Chodz moge sie mylic!!!

zabieraki sa specjalnie "mieksze" zeby to one puszczaly a nie wielozab na polosi. w sumie latwiej zabierak wymienic niz polos na 95% jestem pewien ze to zabierak

a co to zabierak? do tek strefy malca nie dotarlem jeszcze hjehe(czyt. nie musialem naprawiac) dzieki

Ja mialem podobne objawy jak porwalem sruby na przegubie
A zabierak zobaczysz pod autem, przy kole (takie cos w ksztalcie niby trojkata, trzymajace sie na 4 srubkach. Mam nadzieje ze znajdziesz

Ma ktos jeszcze jakies propozycje ?? Oby sie okazalo ze to zabierak

zabierak na 100% 12zł i po sprawie klucz trzynastka podnośnik i jazda a nie zawrcanie głowy tutaj