| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Gerpi samara 3d Kraków | 2004-03-09 17:35:45 Czy komuś się zdarzyło takie cuś, że drzwi zablokowały się i ani z zewnątrz ani z wewnątrz nie można ich ruszyć?? Walczyłem z nimi ok.5 godzin różnymi szpejami i nic... Mam serdecznie ich dość, czy ktoś może poradzić jak je otworzyć??? Please |
![]() Bod Lada Samara Kraków | 2004-03-09 18:47:34 Sciągnij tapicerkę dzwi a będziesz miał dostęp do całej mechaniki a napewno zobaczysz o co chodzi . |
Gerpi samara 3d Kraków | 2004-03-09 23:05:10 Tapicerke mam ściągniętą i wydaje mi sie ze wewnatrz drzwi jest wszystko ok, natomiast cos się chyba zewnętrzna część zamka przyblokowała. |
Golem SYMPATYCZNY GOŚĆ firmówka Kia Picanto ... Czarna Białostocka | 2004-03-10 20:24:54 jeżeli to bylby tyl to wiadomo zabezpieczenie od niesfornych dzieci.A przód to prawdopodobnie bolec wlączenia zamka kurde ciężko to wyjasnic jest tam troszke tego.jak popatrzysz na zamek zobacz cięglo klamki tej cojest wewnątrz samochodu na wprost jest bolec ktory przechodzi przez drzwi i polączony jest z korpusem zamka na zewnątrz tego plastikowego ten boleć popchnij go do góry plaskim wkretakiem.Mam nadzieje że sie pokapowaleś starałem sie jak nie zrozumialeś sorki wielkie |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-03-10 22:45:06 jak powiedział Golem poruszaj cięgnami , mam nadzieje że mechanizm w drzwiach bo bedzie problem życe powodzenia
panoni |
Gerpi samara 3d Kraków | 2004-03-11 00:15:53 Dzięki chłopaki za rady, niestety z nich nie zdążyłem skorzystać bo jak mi już nerwy puściły po kilku godzinach dłubania to z rańca pojechałem do znajomego (on to taki typ co wie wszystko |