Na prosbe LINCOLNA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na prosbe Lincolna zamieszczam zdjecia Lady Lincolna tuz przed zakupem przez niego,sorry za jakosc ale to sa zdjecia zdjec, czyli zdjecia robione normalnym zdjeciom cyfrowką:

[ wiadomość edytowana przez: Franc dnia 2004-02-21 19:31:21 ]

Sorry ale czy ta Rura na przodzie służy jako płóg??? tak poza tym to wyglada calkiem niezle

Dla wyjasnienia, ten ramy z przodu juz nie ma, Lincol chcial zeby te fotki sprzed zakupu pokazac.

autko wygląda świetnie,ale ta rura sprawiła,że zacząłem się śmiać-to tu zupełnie nie pasuje
wyrzucić rurę i autko miodzio

A ile zapłacił , razem z omawianą rurą oczywista?

No nie, koszmar, dopiero po dłuższej chwili dotarło do mnie że to nie pomysł Lincolna tylko że tak wyglądała jego jedyneczka przed zakupem.
Ale ludzie mają pomysły. I niech ktoś powie czy przy takich "tjunerach" nie powinna istnieć taka stronka jak nieszczęsny "Wiejski Tuning"
Andrzej

a co powiecie na taki ekstremalny tuning

cholera, nie wkleilo obrazka

Cytat:
2004-02-21 19:58:49, AndrzejM pisze:
A ile zapłacił , razem z omawianą rurą oczywista?

ile zaplacil to nie mam pojecia.

Aaaa, czyli on już ja kupił lakierowaną, a mowil ze sam ja remontował i lakierował. Jednak Lincoln umie opowiadać niezłe bajki

Cytat:
2004-02-21 23:42:26, Leszek_Gdynia pisze:
Aaaa, czyli on już ja kupił lakierowaną, a mowil ze sam ja remontował i lakierował. Jednak Lincoln umie opowiadać niezłe bajki

Może zapomniał co opowiadał Wam na początku . No chyba że sam zamontował ten łapacz na ptaki i teraz nie chce sie do tego przyznac.

Przede wszystkim niech zdejmie ten pług, który ma zainstalowany z przodu, bo to straszlivy obciach. Niech nie kaleczy wyglądy Łady!

Krycho,przeczytaj wszystkie posty,a potem pisz.
Dowiesz się tam,ze ten pług załozył poprzedni własciciel,a lincoln,po zakupie zdjął go.

Grzesiek: Wybacz, jestem wybitnie zmęczony. Czytałem wątek, ale coś mi widocznie umknęło. A pora jest już "nieparlamentarna"
Pozdrawiam
PS. Przeczytałem cały topic! Przepraszam za mojego posta!
Dzięki Ci Lincoln,że nie pozwoliłeś popsuć wyglądu Ładnej!

[ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2004-02-22 02:15:32 ]

No ale skoro mowil, ze ja lakierowal, a tu sie okazuje, ze juz byla lakierowana to tak samo moze byc z tym czyms z przodu - mowi, ze tego juz nie ma, a pewnie sam zamontowal Zart

Hmm,najlepiej zeby sam się wypowiedział w tej kwestii,a nie przez pośredników

Linkoln fajna Ładawka tylko bez tego lapaka na komary sorki ale smiac mi sie chce z tego czegos.Z takim czyms moglbym za kare jezdzic

Nieee no nie robcie z nas pederastow...

Cytat:
Hmm,najlepiej zeby sam się wypowiedział w tej kwestii,a nie przez pośredników

Wlasnie... Lincoln do raportu !
Odezwij sie i opisz swoja Ladna (auto, nie kobiete ), a najlepiej pokaz jej aktualne zdjecia