Co lepiej ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej mam pytanie chciałem w jakis sposób upiękrzyć wnętrze toyki i nie wiem czy malowac samemu elementy deski czy kupić gotowe okleiny czekam na opinie i jakies info np jakie farby czy gdzie kupic dobra okleine

nie oklejać bo wyblaknie i odlezie, malować najlepiej u lakiernika, albo flokować albo obszywać jakimś materiałem np zamsz albo alkantara

Ja malowałem sam. Wszystko zależy od tego jaki lakier chcesz polożyć. Ja malowałem elementy czarnym metalikiem. Wyszło całkiem fajnie.

Cytat:
2004-03-08 15:04:09, Iceman pisze:
Wszystko zależy od tego jaki lakier chcesz polożyć...

Raczej, jakie elementy chcesz zmianić/pomalować. Niektóre nadają sie do malowania, a inne nie. W sklepach motoryzacyjnych dostępne są gotowe wycinanki do własnoręcznego naklejenia, imitujące np. drewno, tytan, włókno węglowe.

Niestety naklejki, tak jak pisał Crit, odpadają i wtedy dopiero masz zagwostkę co z tym zrobić.

Oooo, to z tymi plastikami w środku da się takie cuda robić ??

chciałbym upiekrzyć elementy z deski rozdzielczej (te czarne elementy które są pośrodku dechy w Carince)

Jeżlei nie są miekkie to możesz normalnie je lakierować. Najlepiej najpierw położyc podkład do plastiku a potem przeszlifować lakier i na lakier zebarwny zeby wzmocnić .