MotoNews.pl
3 Kierownica w Samarce (70632/13) - NT

Kierownica w Samarce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś się orientuje czy sportowa kierownica od Ładzi 07 (taka jak u Polenka) pasuje do samarki ?.Polen ma 2 typy zarowno do samary jak i klasykow a ja mam do kupienia z 07.Pozdrawiam

Masz Jasiu, masz.

I nie "taka" jak u polena tylko bardzo podobna.

Ta jest sliczniejsza
I z legendą.

[ wiadomość edytowana przez: raski dnia 2004-11-17 14:10:30 ]

Hehe o wilku mowa a wilk tu

niestety ale w klasyku jest inna naba mocowania i nijak nie chce pasować do samary

Ponawiam jeszcze raz pytanko :czy ktos wie z jakiego innego samochodu mozna by podpasowac kierownice do samary ? Moze ktos ma cos innego u siebie i moglby sie pochwalic

Z golfa II napewno nie pasuje, bo ja mam taką w samarze i ni holery nie chciała wejść (inny frez)... ale dla chcącego....

[ wiadomość edytowana przez: kubik_44 dnia 2005-02-02 22:55:53 ]

Cytat:
2005-02-02 22:53:20, kubik_44 pisze:
Z golfa II napewno nie pasuje, bo ja mam taką w samarze i ni holery nie chciała wejść (inny frez)... ale dla chcącego.... (...)

Nie chciałbym się wpiep...ać kubiku (bo wewn. u Ciebie nie aż tak źle to wygląda), ale czy nie ciekawiej by wyglądała podkładka na zegarach gdyby miała złoty kolor?
(jak tuningować, to na całego hihi )

Cytat:
2005-02-02 23:30:13, MikeB pisze:
Nie chciałbym się wpiep...ać kubiku (bo wewn. u Ciebie nie aż tak źle to wygląda), ale czy nie ciekawiej by wyglądała podkładka na zegarach gdyby miała złoty kolor? (jak tuningować, to na całego hihi )

Dwie rzeczy:
1.Nie bardzo rozumiem - "wewn. u Ciebie nie aż tak źle to wygląda"
2.Jaka podkładka na zegarach? Chodzi Ci o obudowę zegarów - jest złota tylko nie ma jej na zdjęciu.

ja w swojej samarze wstawiłem kierownice sportowa wczesniej używana w polonezie caro plus ale niestety trzeba było usunac oryginalne przełączniki od kierunków,świateł długich i wycieraczek bo potrzeba było wielkiej akrobacji aby je uruchomic.kierownica spisuje sie bardzo dobrze a kupiłem ja za kilka dosłownie złotych.
POZDRO BY KAMIL

Cytat:
2005-02-02 23:38:51, kubik_44 pisze:
Dwie rzeczy: 1.Nie bardzo rozumiem - "wewn. u Ciebie nie aż tak źle to wygląda" 2.Jaka podkładka na zegarach? Chodzi Ci o obudowę zegarów - jest złota tylko nie ma jej na zdjęciu.

Mam na myśli, że ok wygląda u Ciebie w środku samochodu
Tylko wydaję mi się, że może tą białą podkładkę pod wskazówką prędkościomierza można by zamienić na złotą i żeby bylo niebieskie podświetlenie (jeśli pewnie już takie nie jest )

Nie, tarcza miała być biała i tak juz pozostanie. Niebieskie podświetlenie było, ale powróciłem do białych żarówek, bo było za ciemno. Zresztą docelowo licznik ma wyglądać zupełnie innaczej- dwa duże okrągłe zegary (może od klasyka).

Cytat:
2005-02-02 23:59:44, djkamil23 pisze:
ja w swojej samarze wstawiłem kierownice sportowa wczesniej używana w polonezie caro plus ale niestety trzeba było usunac oryginalne przełączniki od kierunków,świateł długich i wycieraczek bo potrzeba było wielkiej akrobacji aby je uruchomic.kierownica spisuje sie bardzo dobrze a kupiłem ja za kilka dosłownie złotych. POZDRO BY KAMIL

Dokładnie, z tą kierwnicą jest podobnie. A jest tak dlatego, że standardowa kierownica w samarze "wypukła" . A ta jest płaska i ciężko normalnie złacać za kierwnicę żeby nie właczyć kierunku lub wycieraków.

takie coś by załatwiło sprawę , można wykonać samemu i bez większych kosztów

[ wiadomość edytowana przez: Mariuusz dnia 2005-02-03 00:30:00 ]

nie byłbym takie pewien zeby to na dłuższa droge zdało egzamin chyba ze naprawde dobierzemy odpowiednie śruby.i moim zdaniem ma takie rozwiazanie gorszy wygląd.ale kto co lubi.
POZDRO BY KAMIL

A ja czekam z niecierpliwościa bo być może już w niedziele bede miał sportowa kierownice do samarki.Maly z Zamoscia jedzie na ukraine i moze mi przywiezie cosik ciekawego.Mam nadzieje

nio to miłego trzymania i kierowania nowymi "lejcami" w ładzie.
POZDRO BY KAMIL

Haraaaaaaaaaa mam kierownice sportowa w samarce .Jest taka jak u Stokiego.Juz zamontowalem i jest niezle niestety krzywo troche wsadzilem na wieloklin ale to sie poprawi .Maly widzial tez na ukrainie nakladki deski rozdzielczej z Baltica w cenie okolo 100zl i ja bede chyba zamawial.Oprocz tego widzial biale klosze kierunkow i jakies zolte amortyzatory stojace na polce prawdopoodobnie do samary.Nie mial niestety wiecej czasu zeby sie popytac ale moze nastepnym razem bedzie cos wiadomo Pozdrawiam

Cytat:
2005-02-06 19:05:03, Jasio pisze:
niestety krzywo troche wsadzilem na wieloklin

hehehe pijaku hehehe pozdro od Beatki dla ciebie i kasi

ide odsypiac bom jeszcze nie spał

lepiej jak robic cos to za duzo nie pić,najwyżej po pracy sobie dobrze łyknąć bo niestety czasem sie wszystko nie udaje.
POZDRO BY KAMIL

Ale ja tylko 1 piwko sobie walnalem bo Arsen zajrzal w gosci z panienka.Pozniej zakladalem kierownice i jakos sie przestawila o jeden frez.Jutro moze poprawie.Pozdrawiam