Alusy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Dzis wreszcie zalozylem sobie aluski , ktore kupilem we wrzesniu. Sa to felgi firmy ATS 15" i na to zalozylem opony Pirelli Drago 5000 - uzywane o rozmiarze 195/50/R15. Jak porobie zdjecia to dolacze je. Teraz mam zamiar przetestowac ile autko na maksa pojdzie. I tutaj pytanie do kolegow co maja 1,5 16V - ile te maszyny moga najszybciej pojechac ??

jak przełożę amorki, to Ci napiszę...
Póki co, to nie jeżdżę szybciej niż 140-150.
Pozdr. P.
P.S. Ile zapłaciłeś za całość?

gass 170
benzyna 180 z groszami

felgi kupilem we wrzesniu jak sprzedalem Opla Vectre - zaplacilem cos kolo 500zl - wygladaja jak nowki nigdzie nie pogiete. Za opony z przesylka 400zl na allegro - ale super sie na nich jezdzi. Pewnie jakbym kupowal od razu opony z alusami by wyszlo taniej ale nie bylo zadnych co mi sie podobaly. Oprocz tego mam jeszcze sprezyny z Opla Astry GSI - ale nie mam kasy na przelozenie - mechanik powiedzial ze za przelozenie 4 - 160 zl

Cytat:
2004-04-01 21:59:06, mcneo pisze:
... Oprocz tego mam jeszcze sprezyny z Opla Astry GSI - ale nie mam kasy na przelozenie - mechanik powiedzial ze za przelozenie 4 - 160 zl

To bardzo tanio bo z przodu trzeba wyjąć McPersony!!! W wawie to można zapłacić 100zł za jeden przód!!

kurcze a mi sie wydawalo ze to duzo Musze kase pozbierac i pojechac do niego . ALe naszczescie jest jeden mechanior co podobno mi to zrobi za 100zl. Wez Macku tez pod uwage fakt ze mieszkam na podkarpaciu gdzie jest najwieksze bezrobocie i jest to najbiednieszje miejsce w Polsce