| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-03-19 15:31:01 Wyczytałem (Metropol), że niejaki Sven Gustafsson wymyślił takie cos jak w tytule (gaz i hamulec w jednym pedale). Aby przyspieszać naciska się normalnie pedał gazu, a żeby zahamować naciska się go piętą Jakie to proste. |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2004-03-19 20:37:18 Eh, tak samo proste jak lewa noga - pod warunkiem ze trzymasz ja na hamulcu- wciskasz i tez jest szybko |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-03-19 21:24:41 A gdzie frajda z mieszania nogami i biegami panoni |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-03-19 22:00:03 ale ta lewa noga nie zawsze hamuje jak trzeba. Mnie ciezko idzie, cwiczylem pare razy i zawsze za ostro naduszam.... |
MUSEL SYMPATYCZNY GOŚĆ fiat 126/Astra rzeszów | 2004-03-19 22:10:54 no wlasnie niema frajdy z takiej jazdy |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-03-19 23:20:25 chyba, zeby byl hamulec jak w pierwszych cytrynach DS...
taki kurcze grzybek w podlodze... ale de eska to byl wyjatkowo zakrecony wozek (moje marzenie tarcze hamulcowe byly na drugim koncu polosiek, przednie kola szerzej rozstawione... to dopiero byla pomyslowosc.... potem CX, potem XM - jeszcze cos reprezentowaly. A to nowoczesne C5 z komptera???? zalosc ogarnia. lade klasyczna tworzyli bez komputerow i patrzcie, jak nam pieknie sluza... i dalo sie |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-03-20 00:43:30 Hehe no dobra, ale co wtedy jak sie ktos pomyli i zamiast pieta wcisnie palcami |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-03-20 14:29:39 Te parę metrów mogą oznaczać dla nas - lub innych - wcześniejsze spotkanie ze STWÓRCĄ. Ja całkiem poważnie tutaj Na pasy, poduszki, itd. też na początku dużo osób narzekało; że to wręcz niebezpieczne, że niewygodne, że samo wybucha, że oczy okulary potną, że blebleble Ja bym tam przyjął takie rozwiązanie Podobno w testowych autach pozostawiono także standardowy pedał hamulca, jakby się komuś pomyliło i zadziałało stare przyzwyczajenie |