MotoNews.pl

Wyposażenie dodatkowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś z was robił coś w aucie poza fabryką?
Jeżeli tak, to co ?

Niewiem o co chodzi,ale jak chodzi o to co zamawiane było u dealera dodatkowo oprócz serii to u mnie poducha kierowcy i klimatyzacja były dokładane,a elektryka i halogeny były właśnie oprócz tych dwóch wcześniej wspomnianych rzeczy(airbag i AC),a mam wersje GLi z 95roku,wersja brytyjska.A jeżeli chodzi o inne wyposażenie dodatkowe to mam głośny tłumik z giełdy

Cytat:
2004-03-23 20:03:54, faworyt pisze:
Niewiem o co chodzi,ale jak chodzi o to co zamawiane było u dealera dodatkowo oprócz serii to u mnie poducha kierowcy i klimatyzacja były dokładane,a elektryka i halogeny były właśnie oprócz tych dwóch wcześniej wspomnianych rzeczy(airbag i AC),a mam wersje GLi z 95roku,wersja brytyjska.A jeżeli chodzi o inne wyposażenie dodatkowe to mam głośny tłumik z giełdy

Chodzi mi też właśnie poza dealerem.

a widzieliscie strone z propozycja toyoty? AKCESORIA fajne ceny... np odwolujac sie do tematu owiewek gdzie komus chcieli za 300 zeta montowac tutaj oficjalnie za ok 150 zeta sa... a najlepsza jest wkladka do bagaznika yaris za cene ok 200pln * gdzie * to (cena nie obejmuje kosztow montazu ) czyli nikt jej nie wsadzi do bagaznika za darmo !!! nie ma mowy!!! ale wymyslilem kruczek dla zainteresowanych... wybierasz wkladke i puszczasz text a mozemy ja przymierzyc bo cos mi sie wydaje ze nie bedzie pasowala... i jak pracownik wstawi wkladke traskamy klapa bagaznika i mowimy BIORE ! g.

do opla asrtry clasic 1,4 wykładzina do bagażnika kosztuje 250zł,
do renówki 270 zł, czyli do Toyoty nie tak strasznie bo do Corolly
Wagon 207 piotrburza

za dużo by pisać...
Np. kochaną głowicę