| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Hrumak Miłośnik FSO Polonez C+ 2.0 DOHC ... Łódź | 2004-03-15 16:16:37 Witam , mam takie pytanie ... dzis juz z SHILLem o tym myslelismy ale nie mamy pewnosci ... czy da sie przelozyc bebechy z waskiego mostu do szerokiego ?
Chodzi o to ze kolega zakupil sobie prawie nie smigany moscik tyle ze waski i zastanawiamy sie czy sie da przelozyc wnetrze , no i oczywiscie poloski zastapic tymi ze starego. Bo do konca nie wiem czy mosty roznia sie tylko dlugoscia polosiek czy czyms jeszcze ? |
![]() MichalSW Miłośnik FSO FSO Polonez Caro Plu ... Kielce | 2004-03-15 21:20:45 Witam! Arturw ma racje. Gdyby nie ten naciag lozysk i katy natarcia to mosty mozna by bylo robic jak kazda inna przekladnie. Jednak wlasnie trudnosci ustawienia naciagu powoduje, ze prawie nikt sie nie chce tego podjac. |
herek Fiat 125p Apollo Green Grodzisk | 2004-03-15 23:50:12 jak macie niewyjący wąski do z chęcią odkupię... pozdrawiam |
maku162 Szydłowiec | 2004-03-17 01:16:20 A kto wie jak to wszystko skalibrować po wymianie łozysk na dyfsze i ataku??? Potrzebuje pomocy bo wyje tak samo jak przed wymianą. Jeśli ktoś by i to opisał to byłbym wdzięczny bo niedługo ogłuchne jeśl tego nie ustawię!
I druga rzecz: czytałem o oleju do przekładni zużytych FUCHSA z dwusiarczkiem molibdenu. Podobno nieźle wycisza mosty. Czy ktoś mial styczność Z góry THX |