MotoNews.pl
9 Pierwszy raz dodawałem gazy zębami:) (46989/0) - NT

Pierwszy raz dodawałem gazy zębami:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzisiaj zlamał mi się pedał gazu przy samej ściance silnika, dosłownie padł mi do srodka. A że samochód byl mi potrzebny, to przywiązałem przewód elektryczny DY do kulki przy cięgnach i wprowadzilem go do środka budy. Musialem dość ciekawie wyglądać bo sie inni kierowcy dziwnie patrzyli: lewa noga wciskalem sprzęgło, prawą chamowałem lewą ręką kierowałem i wlączałem kierunkowskaz, prawą zmienialem biegi i właczałem wycieraczki, a głową dodawałem gazu przewód w zębach i ciągniemy głowa w tył przyspieszamy głowa w przód zwalniamy a juz parkowanie to wogóle akrobacje
Miał ktoś kiedyś podobne doświadczenia z jazdą extremalną?

jechalem raz do lezajska i myslalem co mi sie urwie dojechalem szczesliwie ale prawie w domu jakies 2 km od niego urwala mi sie sprezynka od ciegna gazu i hhee pedal byl bezwladny(nie wracal spowrotem a mialem kumpla jeszcze odwiezc wiec wpadlem na pomysl aby reka dodawac i ujmowac gaz smiesznie wygladalo bo polowa mnie wystawala za kierownice a polowa pod spodem, jednak pozniej lekko noga z bolu podpieralem pedal i jakos jeszcze zrobilem 16 km

mi kiedyś spadła linka z pedału sprzęła (zgubiła sie zawleczka) kumpel sie polozyl wzdłuż samochodu z nogami na tylnej polce, głową w miejscu gdzie powinny byc nogi pasażera i trzymał żeby linka nie spadła..nie wiem czemu wszyscy na skrzyzowaniach dziwnie patrzeli..

Rino, zadziwiasz mnie!!

no nie ja to zrobiłem tak ze zablokowałem gaz na ok. 3000tyś obr. i tak sobie jechałem powolutku, zaa to na swiatłach troche sie silnik męczył ale dało rade.
ale za twoje akrobacje...

Rino niezle to wykombinowales

mi kiedys sie zablokowala linka od gazu (na szczescie stalo sie to w krakowie) i jechalem sobie do domku na ssaniu powolutku bo powolutku ale sie jakos dojechalo

[ wiadomość edytowana przez: SzymonX dnia 2004-04-26 00:15:37 ]

mnie peklo ciegno przy gazniky, naszczescie stalo sie to jak juz bylem na osiedlu wiec powoli dojechalem sobie na polsprzegle
Rino pochwal sie innym czym to dzis skleiles

Cytat:
2004-04-26 00:17:12, bimber1 pisze:
mnie peklo ciegno przy gazniky, naszczescie stalo sie to jak juz bylem na osiedlu wiec powoli dojechalem sobie na polsprzegle
Rino pochwal sie innym czym to dzis skleiles

z racji że potrzenuje rano samochód to kleje na poxipolu pewnie sie urwie zaraz wiec znow bede zembami jezdził

Cytat:
2004-04-26 00:09:40, mar125 pisze:
no nie ja to zrobiłem tak ze zablokowałem gaz na ok. 3000tyś obr. i tak sobie jechałem powolutku, zaa to na swiatłach troche sie silnik męczył ale dało rade.
ale za twoje akrobacje...

Dokładnie w ten sposób jexdziłem elegantem.
Sznurówka w łape i jazda ......
Cos był ow nim nei tak bo na 15 tys kilosów z 6 linek poszło mam spory zapas

Rino z jednej strony Ci wspolczuje ze tak sie stalo..a z drugiej gratuluje pomyslowosci widac ze umiesz sobie poradzic w kazdej sytuacji..ja bym napewno nie wpadl na to..pozdroowka

RESPECT Rino

Współczuje Rino...ale również, jak koledzy wyżej gratuluje pomysłowości...Ty masz naprawde niesamowity talent Pozdrawiam!!!

Powiem krótko należy ci się osakr za pomysłowość !!!!

Cytat:
2004-04-26 10:58:26, zeckon pisze:
Powiem krótko należy ci się osakr za pomysłowość !!!!

Popieram!!

Tak wyglada mój patent:

A tak wyglada jazda z owym patentem

No i przedewszystkim ogromne dzięki dla MUSTANGA za załatwienie spawarki pozyczenie cięgna i pomoc w naprawie.

[ wiadomość edytowana przez: Rino125p dnia 2004-04-26 13:53:02 ]

Rino...nie ma za co patent zajebisty usmialem sie jak cholera..ale co najwazniejsze...stwierdzam ze masz zeby na 7-mke wszystkie laski Twoje..z takim usmiechem i zabkamiheheheheh pozdroowka

[ wiadomość edytowana przez: MUSTANG65 dnia 2004-04-26 13:56:42 ]

Cytat:
2004-04-26 13:55:35, MUSTANG65 pisze:
wszystkie laski Twoje..z takim usmiechem i zabkamiheheheheh pozdroowka

[ wiadomość edytowana przez: MUSTANG65 dnia 2004-04-26 13:56:42 ]

Taaa zwłaszcza z drutem między nimi

A po za tym..proponowalbym zeby zamiast F&F MEMBER w profilu Rino..pojawil sie napis POMYSŁOWY DOBROMIR F&F :d heheheh

Rino trzeba bylo jeszcze zrobic sznureczki od hamulca i sprzegla mialbys komplet..tylko pytanie..czym jeszcze bys operowal skoro zeby i rece juz zajete hehe pozdroowka

Rino Gratulacje Pomyslowosci i jak ci sie udalo skordynowac ruchy glowa zeby moc dobrze ruszac i jechac ?