Kupiłem kiere {126}

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hello jak w temacie dzisiaj odwiedziłem jakieś "wystawki" i kupiłem sobie sportową kiere za 15 zł. Tylko jak wszystkie które tam widziałem wymaga obszycia ale wiem że za 4o zł bede miał od nowa obszyta. Kiera 3 ramiena układ"T" wygrawerowany jest na niej napis "Pemas" niewiem co to za firma Teraz tylko musze dorobić nabe do Eleganta.
P.S. Była jeszcze kiera "momo" cena niestety 50zł i stan obszycia tak samo do zrobienia. Była jeszcze inna za 30 zł stan też do poprawek, firmy niebyło wcale.

Jakiej macie długości Naby????

Kurde mi ostatnio sprzątneli kiere ponoć w bardzo dobrym stanie ( nie wiem dokłądnie jaką) za 20zł, gość w komisie mówił ze jak ją klient zobaczył ją to się darł z końca kolejki że ją bierze!!!! potem zapłacił i ponoć był najszczęsliwszym człekiem na ziemi. Jakby ktoś miał jakąś kiere za ok 30 zł dajcie znać) (marzenia) Tylko nie Monte carlo bo mam nowy wielokilmn i nie pasuje((

no to spox.ja mam nabe dlugosci 10 cm i jest taka w sam raz,tylko trzeba reke do kierunkowskazu zdejmowac z kierownicy

tez ostatnio kupilem kiere. Zajebista obszyta jasna skora trojramienna. Na tej kierowajce jest napis LUISI. Slyszal ktos cos o takiej firmie?

cos na ksztalt mojej z profilu ?

Zolt4R ma podobny uklad ale srodek srebny nio i ramiona troche innego kształtu bardziej smukłe!!
Abdull jak pisałem kiera za 30 zł tez była firma nieznana ale stan tez do obszycia-ten gośc mniej więcej wiedział co ma, a ten co od niego kupiłem sprtzedał to jako zwykłą kierownice!!

Na allegro jest taka naba: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=22205975 .Jak na razie zero zainteresowania.Tylko nie wiem czy wejdzie na ten wieloklin z eleganta.
Pozdrawiam

Czy moze ktoś mi wytłumaczyć dlaczego Wy macie takie szczęście że kierownice kupujecie prawie za "bezcen" a ja nie mogę trafić wogóle na jaką za rozsądną cene

Nie nie wejdzie na eleganta.
Na eleganta pasuje od cinquecento , nowszych modeli uno .....

Fiat125 , starsze uno, 127 ,126 fl to to sama kiera.... podobnie chyba 128 zastawa , łada itp ....

Cytat:
2004-03-06 22:24:54, Buczek21 pisze:
Na allegro jest taka naba: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=22205975 .Jak na razie zero zainteresowania.Tylko nie wiem czy wejdzie na ten wieloklin z eleganta.
Pozdrawiam

zalozysz kolumne ze zwyklego malucha i po sparawie, kolumna na szrocie to groszowa sprawa bo zazwyczaj jak sie nikt nie zainteresuje to trafia na zlom albo gnije na placu bo nie chce im sie tego wykrecac

a ja niedawno nabylem kiere z wytłoczoną literką "M" (nad literką jest korona) czy to jest ta kierownica monte carlo ??

Tak !!
Ale niekoniecznie bo Monte Carlo czasami są podróby .....
Wiele firm robiło swoje kierownice monte Carlo - minimum 3 !!!

A kiera wyglada tak... juz troche sie z nia bawiłem...
niestety obszycie nie jest idealne ale tragiczne tez nie
jak ktos zna w Krakowie tani i fachowy zaklad w ktorym mi obszyją kiere to piszcie... skóre mam i to zajebistą
jutro montuje ją w maluszku i troche potestuje...
niestety nie mam klaksona i podepne go w miejsce elektrycznej pompki do spryskiwaczy

FOTA

rutkus daj nr gg! jestem z gostynia i tez mam eleganta chce pogadac. moj nr gg 4670983! zagadaj! pozdro!

m z korona to Monza

krauzer ładna kierowniczka , znam ja z takiego jednego garażu pochodzi

A no pochodzi z takiego jednego garażu... Pawła
mieszkam tuz obok w blokach wiec mam kawałeczek do garazu :]
do zobaczenia na jakims spocie

Co do naby to polecam zestaw taki ---> k l i k n i j. Nie moglem sie wygrzebac z tego auta.

Cytat:
2004-03-07 10:41:42, dooh pisze:
Co do naby to polecam zestaw taki ---> k l i k n i j. Nie moglem sie wygrzebac z tego auta.

he he ładna sprawa i kierak tez cacy Ale najbardziej podoba mi sie ten obrotomiernik z kanta

Cytat:
2004-03-07 10:41:42, dooh pisze:

Naba ładna tylko ja chciałbym siadac na przednim fotelu na na kanapie z tyłu. Chodzi mi o realną długość tak żeby szło normalnie uzytkować!!

A nie mozna zmienic kiery bez dawania naby lub z taka bardzo krotka ?
Tak jak Rutkus pisze, zeby szlo ja normalnie uzytkowac