MotoNews.pl
7 Zakładał ktoś gaźnik od 127?? (169571/0) - NT

Zakładał ktoś gaźnik od 127??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam ma ktoś w swoim maluszku gaźnik od 127? MOgę kupic taki gaźnik od znajomego tylko nie wiem jak to wmontować czytałem na jakimś forum że gośc miał zamontowany taki gazior i był zadowolony! POZDRAWIAM

gość z tego forum o xywce comar miał lub ma nadal taki wynalazek u siebie- w sumie był już taki temat i spróbuj poszukac, tam sa wszystkie za i przeciw o ile dobrze pamietamm PS:podejrzewam że moderator zaraz odesle Cie do wyszukiwarki i zamknie temat

mial mial i juz nie bedzie mial.

na prostych auto zapierdziela, zakrewty i podbicia zalwalo tak, ze kiedys po dziurawej probie mi silnik zgals i trzeba bylo czekac az benzyna odparuje.

taki mały OT: comar fajny masz avatarek

Jeden wątek o tym a jest ich jeszcze w ch...

cehu Ty to taki służbista forumowy jestes gonisz wszystkich za błędy jakbys ich sam nigdy nie popełniał poszukac dla Ciebie Twoich wypowiedzi które nadają sie do ostrej krytyki? no to zluzuj troche z tym najezdzaniem na tych co nie uzywaja wyszukiwarki albo zle wklejają linki

no Wesołych Świąt bracie

Cytat:
2006-12-24 14:07:15, rejser pisze:
cehu Ty to taki służbista forumowy jestes gonisz wszystkich za błędy jakbys ich sam nigdy nie popełniał poszukac dla Ciebie Twoich wypowiedzi które nadają sie do ostrej krytyki? no to zluzuj troche z tym najezdzaniem na tych co nie uzywaja wyszukiwarki albo zle wklejają linki no Wesołych Świąt bracie

hehe... służbista to ja nie jestem, hmmm... chyba nie pojeżdzam nikogo w stylu że jest idiota bo nie umie szukać. Sam byłem upominany że nie używam wyszukiwarki i zrozumiałem, więc wydaje mi się że warto jest kogos uświadomić o działaniu takiego czegoś.
po 2 kazdy każdy popełnia blędy ale jak jest uświadamiany to napewno mniej...

Pozdro wesołych rejser

ja jestem w trakcie zbierania informacji na ten temat nawet podstawke pod ganzik sobie zrobilem teraz tylko jescze musze dobrac gaznik bo nie wiem z ktorego modelca 127

tego

Cytat:
2006-12-26 13:54:38, comar pisze:
tego

haha... samo reklama jak cos to masz jeszcze mojego http://allegro.pl/item151899389_gaznik_weber_z_fiat_127_903cm.html