Kolejny etap tuningu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak wiecie kombinuję dalej i właśnie w dniu wczorajszym zakupiłem opowiednik Unichipa ale amerykańskiej produkcji firmy PerfectPower. Centralka programowalna nazywa się SMT5 i ma możliwość odpalania dwóch niezależnych programów. Oznacza to iż można zestroić samochód na maksa (do wyścigów ) albo na ekonomikę (wożenie teściwej po mieście..).
Liczę na przyrost osiągów i parametrów silnika między 5-10% choć producenci mówia nawet o 20% ale ja jestem sceptyczny...

Oczywiście test będzie na mojej stronie i artykuł w miesięczniku GT!!! Ma się te znajomości i wpływy...

czekamy na więcej

Podobno masz juz go zalozonego, jak jest z przyspieszeniem ?
no i najwarznijsze jaka cena ?

Pozdrawiam
Wiktor

Zakładam dopiero w poniedziałek, tzn zostawiam auto na dwa trzy dni...
A jeśli chodzi o cenę to najtańsza wersja kosztuje 1150zł, ile za strojenie tego jeszcze nie wiem.

Hehe, jeszcze troche i do gazu tez sie nam MaciekGT przekona...

Maciek a potem się pościgamy

a pozniej wyjedziemy na miasto i objade Tomka

nieprzypominam sobie

no może raz jak poleciałeś prawym pasem na prymasie.......ale Pawełku ja chce żyć

Na Twoim miejscu tez bym nie chcial pamietac Ale nie boj sie, ktoregos razu dam ci fory po miescie
P.s. Tomku, ja tez chce zyc ale troche szybciej

dobra dobra jeździłem z Tobą n- razy po miescie i wiem że szybko to lubisz ...... - dla niewtajemniczonych - na pierwsze przejażdzki z Pawłem radze brac pampersa bo można mu tapicerke pobrudzić

Ja po mieście tak bardzo nie szaleje - przede wszystkim dlatego że nie mam gdzie...... większość moich szaleństw - wygląda tak.....jedynka....stop.....jedynka......stop......itd itd

W Warszawie jest coraz ciaśniej i przejechanie z Wólczyńskiej na Narbutta - 28km.....zajmuje mi ponad 1h!!!!!!!!

Tylko ostatni jak sie zastanawialem nad moja technika jazdy doszedelm do wniosku ze musze jeszcze popracowac nad plynnoscia jazdy, bo chcialbym jezdzic jeszcze bardziej plynnie - bez zbednych szarpniec, hamowan, itp.
Dobra, koniec tego off topic, bo przyjdzie Maciek i na nas nakrzyczy
Jesli chodzi o korki to Maciek jak widac probuje je omijac i tu musze wam zdradzic tajemnice ..... on chce zaczac latac , tylko cicho, nie mowcie nikomu, a szczegolnie Mackowi

Powiem CI tak - płynność jazdy masz naprawde zarombistą - jechałem , widziałem ( o mało co się nie zesrałem ) to wiem

a o ssooo chodzi z tym lataniem bo niezkumałem czaczy????

Tekst o "chlopskim rozumie" powinienem tu zacytowac chyba
A jak myslisz po co mu taki szybki samochod??? Skoro po polskich drogach nie da sie szybko jezdzic, to w/g mnie Maciek niedlug zalozy skrzydla i fruuu

P.s. Tomek serio koniec, bo mi jeszcze glupsze rzeczy do glowy przyjda, i wtedy to juz mnie nikt nie bedzie czytal
p.s.2 co za bzdury dzisiaj gadam ..??

to się nazywa spam.....

wejdź do nas do SM.....na IKL (internetowy klub lanosa)
....zobzczysz co to dopiero jest SPAM......

tutaj to jest tylko spamik - bo to forum nie sprzyja spamerom ....w sumie to niewiele różni się od starego...no może jest szybsze

Na SM to jest SPAM.....taki przez DUŻE S nawet sie nie obejżysz....a wystukałeś 2300 postów