Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-03-17 20:51:12 hm...
cuda czasem sie zdarzaja... a guzy mozgu sa niekiedy nieprzewidywalne. Mam wsrod znajmomych przypadek, ze gosc, ktory dawno mial nie zyc, zyje i ma sie dobrze. Tez mial dziada w jakims wrednym miejscu i nie dawano mu wielu szans. A chlopa zyje do tej pory, choc "wyroku" lekarze nie odwolali.... |
![]() Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-03-17 21:10:59
Niestety Franc są też gorsze sytuacje...ale wiem, że kiedy dotyka to kogoś bliskiego proporcje są zupełnie inne. Z drugiej strony dziwię się lekarzom,że zajmują się wróżeniem ile tygodni, miesięcy , lat ktoś pożyje z tą czy inną chorobą. Na szczęście tak jak zauważył Adaśco czasem dość mocno się mylą. |
![]() Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2004-03-17 21:12:21 Brat mojego przyjaciela też miał guza. Wycieli mu go. Chłopak ma 18 lat. Czasami da sie z tego wyjść, ale czasami faktycznie jest pozamiatane. |
![]() panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-03-17 22:25:39 Franc może dziwnie to zabrzmi ale jest jedna zasada nie poddawać się nigdy ![]() panoni |
Lava1 Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | 2004-03-18 08:36:45 Ja niesty miałem dwa przypadki w mojej rodzinie kiedy wszytko było przesądzone.
Najpierw mojej kuzynki córka (15 lat) wpadła pod cięzarówkę). Byała tak zmasakrowana że tylko maszyny podtrzymywały jej życie. Zmarła po tygodniu. Mysłę że nawet jeżeli dąłoby się ją uratować to żyła by jak warzywo. Wiem że ciężko ot ym mysłeć czy mówić ale chyba wszyscy chcieli żeby się nie męczyła ![]() Drugi przypadek to mój ojciec. Walczył z rakiem żołądka i ZUS-em (tak panowie i panie z pier... ZUS-em). Do końca walczył i do końca wszyscy lekarze mówili że da radę bo jest silny (przede wszystkim psychicznie). Ale niesty rak wygrał i też parę dni przed jego śmiercią prosiliśmy Boga żeby dłużej się nie męczył. To jest straszne ale prawdziwe ![]() Sorry za taki nastruj ale jakoś tak mnie wzięło. |
![]() krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-03-18 20:43:01 Dokładnie! Trzeba wierzyć do końca,że wszystko będzie dobrze! Naprawde wiara czyni cuda!!
Nie mozna sie zalamac, trzeba walczyc ze wszystkich sił! [ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2004-03-18 20:43:35 ] |
![]() Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-03-18 20:59:11 Jak ktoś wierzy z całych sił , to mu śmierć nie jest straszna...... |