AFERA w STREETR.. Gazeta Wyborcza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
AFERA STREETR.... GAZETA WYBORCZA

Wyrazcie swoje opinie. Temat bardzo kontrowersyjny i rzutujacy na pewne rzeczy. Szczere i przemyslane wypowiedzi bo temat ciezki.

No cóż przykre, ale miają to na własne życzenie.

Obawiam sie jedynie tego że wszystkim racerom "wszystko wiedzący" przykleją teraz łatke cwaniaków i wałkarzy.

śmieszne ze uzywają raz O. G. itp. a potem nazwiska.. podałbym ich do sądu o naruyszenie dóbr osobistych.. zresztą.. w Polsce giną grube miliardy.. a tu kurna afera o 2.6mln.. chyba tylko po to zeby 'przykryc' to co robią ci z 'grupy trzymającej władze'

a mnie to lata bo nie przepadam za towrzystwem z SSS

ja tam z 2,5 miliona mógłbym posiedzieć i ze dwa lata.

a ja nie.. ..gdyby to było 6 tak jak pisali.. to moze.. wpłaciłbym kaucje.. ..a potem byłoby miło.. byle w wiezieniu nie podnosic sobie poziomu adrenaliny grą w "podnieś mydło"

za 6 baniek to w więzieniu miałbyś lepiej niż na zewnątrz, a dodatkowo my byśmy płacili na twoje utrzymanie

Speed nalzey zrozumiec Doogasa. On o nas pomyslal.. Wplacilby kaucje bo wlasnie nie chcialby zeby jego koledzy z forum wraz z innymi podatnikami za niego placili (pokretne rozumowanie ale zawsze heheh )

A co do artykulu. Jestem przeciwny tego typu WALKOM. I teraz sam powiem szczerze sie dziwnie czuje (dziwny klimat na forum SSS)

Niemniej przynajmniej OZ'ta polubilem bo to porzadny gosc. Zycze im zeby sie to wyjasnilo jakos.

ee tam.. jak sie nawarzy piwa to trzeba je wypić. nie bede nikogo bronił. co nie zmienia faktu ze i tak uwazam ze powinni nasz rzad wysłac na wycieczke do korei północnej do obozów dla więzniow politycznych.. (podobno tam mają jeszcze komory gazowe )

ja popieram speedmastera i mi to tito

Cytat:
2004-03-20 13:45:51, paq pisze:
AFERA STREETR.... GAZETA WYBORCZA

Wyrazcie swoje opinie. Temat bardzo kontrowersyjny i rzutujacy na pewne rzeczy. Szczere i przemyslane wypowiedzi bo temat ciezki.

Wypadek "przy pracy" jakich zdarza się setki codziennie z tym, ze Oz miał to nieszczęście że ktoś go miał chyba na widelcu. Jedyne co ciekawe to jaki tak naprawdę będzie efekt całego zamieszania bo SSS nic sie nie stanie tam jest sporo jeszcze ludzi i sobie poradzą w sumie nie maja konkurencji żadnej więc o co mają się martwić . A dla 99% to nic nie znacząca informacja której zycie oceniam na tydzień no moze miesiąc na forum gdzie ludzie się wyjtkowo będą podniecać.

zgadzam się z przedmówcą !!

za tydzień wyjdzie nowa afera i bedzie coś innego na tapecie

Moje zdanie jest takie: Jak widać na zaoczonym obrazku Oz jest winny całej sprawie (no ale nie tylko on). Chłopaki wpadli na dobry pomysł i udało się zarobić. Niestety drugiego Baksika już nie będzie i wiadomo było napewno że afera wyjdzie.
Różnica jest tylko tak że Baksik za pomocą akceleratora kantował banki i instytucje finansowe a chłopaki swoim działaniem narazili na straty zwykłych bizmesmenów prywatnych. Którzy potracili naprawde sporo ( m.in. inwestor BRE Banku). Więc powinni troche posiedzieć.
P.S. Zbrodnia i Kara Dostojewskiego się kłania heh.