Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2004-05-05 20:46:45 Witam,
Strona dla tęskniących za widokiem drzewa, chromu lub innego,. ulubionego przez klubowego marudę Piotr-ek'a ozdóbek samochodu: STRONA Szczególnie ciekawe wydają się okleiny. POzdro. Navi |
![]() cezariusz Klubowy Weteran AUDI A6 Lublin | 2004-05-05 21:00:34 A i tak nie ma do naszej normalnej skrzyni biegow
tylko do anormalnych "w prawo i do tylu " ![]() ![]() ![]() |
![]() wolczan Toyota Avensis T22FL ... JELENIA GÓRA | 2004-05-05 21:47:05 CO BY NIE MÓWIĆ TO CHYBA NAJTAŃSZE OKLEINY... ![]() |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-05-05 21:51:06
Z tego co się orientuję w sklepie Tuning.pl są tańsze ![]() Czy może się mylę ??? Pozdrawiam - SpeedR ![]() |
![]() mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2004-05-05 21:59:28 cena normalna - one chodza po 140-160zl |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2004-05-05 22:09:26 Co do cen to się nie wypowiadam.
Jak miałem poprzedniego to szukałem oklein i nie bardzo znalazłem. Teraz już nieaktualne bo mam oryginalne. W tej firmie ciekawy jesty wybór: jakieś chromy, grafity i inne. Pozdro Navi |
![]() mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2004-05-05 23:31:26 ja jak bede mial kase to sobie wsadze okleine Carbon - bardzo mi sie podoba ![]() |
![]() DEspero Daewoo Leganza Warszawa | 2004-05-06 09:05:01 Ja kupiłem ich okleinę 3 lata temu.
Przykleiła się dobrze - nigdzie nie odłazi od elementów do których ją kleiłem. Niestety, elementy nie są precyzyjnie przycięte do kokpitu Espero. A teraz najgorsze - okleina się rozwarstwia - na panelu sterowania wentylacją z połowy panelu zeszła wierzchnia część okleiny - ta gruba przezroczysta i pozostała tylko cienka folia "klasyczna imitująca drewno ![]() Wygląda to tak jakbym w papierniczym kupił folię samoprzylepną i tym okleił brykę. W kilku miejscach pojawiły się siateczki pęknieć na wierzchniej częsci okleiny, poza tym to wierzchnie pokrycie żółknie - pomimo że u mnie w samochodzie się nie pali. Już w zeszłym roku miałem zamiar zerwac to co pozostało i pomalowac kokpit - może w tym roku znajdę czas. |
![]() QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2004-05-06 11:01:31
Ale pomalowac jak, na jakis konkretny kolor, czy moze da sie to zrobic zeby wygladalo jak drewno? Ktos mi mowil, ze wlasnie da sie tak pomalowac, ekstra by bylo. Koreance maja takie kokpity drewniane, ale to pewnie im fabryka tak dala. Ostatnio widizalem cala ramke na zegary "drewniana" do Matiza. |
piotr-ek | 2004-05-06 14:29:24 A może tak cieńką sklejeczkę+piłkę włosową+papier ścierny+bejca+lakier? |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-05-06 21:54:29 ... a może lepiej podjechać do Belgii do firmy Carat Dehambelot (jeśli przekręciłem nazwę to wybaczcie) i zamontować dowolne elementy w drewne za cenę 80 Euro (mniej więcej) od sztuki ??? ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam - SpeedR ![]() |
piotr-ek | 2004-05-07 15:43:49
Gdzieś w TVNTurbo pokazywali jak robią w tej firmie mercedesa. |