ZLOT BYDGOSZCZ 20-21 marca - mały ogólnopolski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zaprszam wszystkich na zlot w Bydgoszczy. Bedzie Wawka, pewnie Wrocek, prawdopodobnie Gdynia. Temat i dyskusja o zlocie tutaj:

ZLOT BYDGOSZCZ

Gwarantowana dobra zabawa !!!

Witam ponownie. Został już opracowany szczegółowy plan zlotu. Wszystko znajduje się tutaj

Pozdrawiam

Noo co jest panowie...? Nikt nie ma zamiaru przyjechać do Fordonu? Czy to jest spowodowane wyprzedzeniem spotu w Toruniu tydzień później?

ja w sumie moge byc, ale nie bobem bo go w tym czasie juz nie bedzie, ale pewnie bede toyka dysponowal

Ja się chyba zjawię...

ja tez sie postaram przyjechac, w sumie daleko nie mam mam nadzieje ze juz z nowym silnikiem

ja tyz byc moze sie pojawie...ale zalezy to na dzien dzisiejszy od zbyt wielu czynnikow...niezaleznych odemnie ...ale zamotalem

Ja bede na 100%
Pozdro Sobot

Noo ja tesh!

Witam po długiej przerwie!
Może kogoś ze starych znajomych poznam

no to ja tyz moze sie wybiore z kolegom Sajmonem ??
ale ja pojadem z nim bo moja Zofija jest doszczetnie rozebrana (do malowania)

moze poznam jakis ciekawych ludzikow ??

Pozdrawiam , do zobaczenia!!

Cytat:
2004-03-14 10:50:21, dOMAN_ZASTAVA1100p pisze:
no to ja tyz moze sie wybiore z kolegom Sajmonem ??
ale ja pojadem z nim bo moja Zofija jest doszczetnie rozebrana (do malowania)

Qrde, szkoda bo ostatnio bardzo mi się spodobały takie autka . Jeśli Twoje wygląda podobnie jak to co masz w avartarze to
Cytat:
moze poznam jakis ciekawych ludzikow ??

No to na pewno . Sądząc po autku jakie posiadasz Ty też raczej "zwyczajny" nie jesteś .

Race_D ,na razie moja Zoska ta stara podczciwa ZASTAVKA, no ale gdy poloze na niej new lakier nio to mam nadzieje ze bedzie jakos juz wygladala!!

POMYSL zaczerpnalem z tej fotki:

>>>>FOTKA<<<<

Fajna co nie!!
Tylko ja narazie nie bede mial FELGOW i KUBELKOW nio ale z czasem... , co mnie sie podoba to ta czarna maska!!

Pozdrawiam , do zobaczonka!!

[ wiadomość edytowana przez: dOMAN_ZASTAVA1100p dnia 2004-03-15 09:36:46 ]

Cytat:
2004-03-15 09:30:05, dOMAN_ZASTAVA1100p pisze:
(...)POMYSL zaczerpnalem z tej fotki:

>>>>FOTKA<<<<

Fajna co nie!!
(...)

Jasne że fajna! Kiedyś miałem ją przez jakiś czas na tapecie. Też mi się podoba czara maska, co widać w moim profilu .
Do zobaczenia na zlocie więc!

no dobra chopoki, to ja jeszcze postaram sie paru ziomali uzbierac, bo widze ze moze byc fajno

dOMAN nie moze być tylko będzie (oczywiście jeżeli pogoda pozwoli)
Pozdro Sobot

Siemka Wam wszystkim!!!
Słyszalem od dOMANA ze szykuje sie jakis maly zlocik w fordonie, odpale swojego rumaka i zawitam do was.Nie mam nic szczegolnego do pokazania ale przynajmniej sobie popatrze co Wy zaprezentujecie.Nio to co?? Do zobaczenia w sobote !!!
Pozdro dla wszystkich zmotoryzowanych!!!

Spoko... każdy z nas kiedyś jeździł serią

Kto z klubowiczow jedzie ?? I jakby miał ktokolwiek po drodze przez Lipno czy by zabrał jednego autostopowicza

Niestety jutro sie nie pojawie...do 12:00 jestem w robocie..a potem wydzieram do gdanska...szkoda...moze innym razem...