MotoNews.pl
2 Impreza Klubowa na gokartach (43770/0) - NT

Impreza Klubowa na gokartach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sluchajcie, trzeb sie w koncu jakos zebrac i poscigac sie na kartach, przynajmniej beda rowne szanse, bo sprzet jest jednakowy. Ustalmy jakis termin, bo tak to nigdt nie dojdzie do skutku. Co myslicie np. o najblizszym piatku po poludniu??

no tak, tylko jeśli mają to być zawody klubowe to trzeba pogadać i wynegocjować odpowiednią cenę Meehow już gadał w tym temacie, trzeba się określić ile osób będzie.

jeśli mamy negocjować cenę, to ja proponuję, żeby iść późnym wieczorem /np ok 22/. jest wtedy mało ludzi (jeśli wogóle jacyś są) i można się z gościem dogadać. ja wstępnie jestem chętny (zależnie od terminu)

Ja jestem chetny.Juz tam kiedys jezdzilem.Jedyny minus to ze trudno mi sie opanowac zeby nie robic tam bokow, wiec na dobry czas nie licze

Witam
U tutaj wreszcie będę miał okazję się z Wami spotkać bo przez prace spotkania mnie omijaja.
A i Prezes sie ucieszy bo będzie okazja uzupełnić skarbonke Klubową

Co Wy na to żeby spotkać się w piatek.

Pozdrawiam
Tomek

ps.do środy jestem w Wawie

witam ja tez bym sie na to pisal niezly plan

to ile by tych ludzi bylo?? i jaka ta kwota bo to dla nmnie chyba najwazniejsze

u mnie cienko z czasem nie mówiąc o kasie, mam nie całe 3 tygodnie na odbudowę auta po ostatnim kjsie

Także się pisze na to,ale panowie nie zapominajmy o naszych imprezach klubowych z udziałem naszych rajdówek,bo ostatnio coś nic sie nie dzieje w tym kierunku żeby zorganizować coś.Rozumie że chcecie coś urozmaicić i dać szanse wszystkim klubowiczom(nawet tym co nie mają swoich rajdówek albo budują je ), ale nie zapominajmy o naszych imprezach organizowanych na zajezdni.

Daniel z tymi imprezami jest tak ze nie odbywaja sie ale z przyczyn od nas niezaleznych. Niestety na zajezdnie wpada czesto policja i wyrzucaja ludzi co tam jezdza i chodzi tu w zasadzie o brak miejsca do organizowanie kreciolkow.