Najpaskudniejsze auto...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... wg was? Powiedzmy z ostatnich 10 lat. U mnie ten ranking wygląda następująco:
1. Coyota Torolla - poprzedni model sprzed liftingu z tymi żabimi lampami
2. Audi A2
3. Fiat Stilo
4. Daewoo Musso
więcej nie pamiętam

Wg. mnie najpaskudniejszym i najochydniejszym autem jest FIAT Multipla i chyba nic go nie przebije

Renault Twingo
Fiat Siena

E... twingo jest charakterne, a co do multiply i sieny to zgadzam się.

Dla mnie najbrzydsze auto, to ta LADA ...
W każdej wersji nadwoziowej

ale gdzies widzialem wersja ala WRC z motorkiem chyba nawet 2.0 i wygladala calkiem calkiem

a tak poza tym cena tego auta to chyba tez porazka z tego co pamietam, a mowia, ze Polak potrafi

1. Ford Ka
2. Lancia Y
3. Fiat Barchetta
4. Smart
5. najnowsza Micra

1. Nowa Micra.
2. Multipla.
3. Bora

1. Lanos - bezapelacyjny krol beznadziejnosci

Reszta ujdzie... ale lanosow nie cierpie...

Generalnie sporo nowych samochodow moim zdaniem ma taki wyglad ze tylko wyjac lewarek z bagaznika i przy.....ć projektantowi. Wspomniana wyzej nowa micra to tylku czubek gory lodowej beznadziejnych samochodow. Cala nowa linia nissana jest tak tragiczna ze nawet nie chce sie na to patrzec. Ja juz nie wiem po co oni takie auta robia i kto je kupuje ale wyczowam jakas ochrone przed kradziezami - no bo kto by to chcial. Idziemy dalej toyota bosze widzisz i nic nie robisz. Na dobra sprawe to tylko Yaris jako tako wyglada z nowych. Next Fiat no tu musze przyznac ze po kliku latach tragedii pod kryptonimem Multipla + Siena + inne zaczyna byc widac poprawe. Dalej Audi wspomniane wyzej A2 (chyba to o to chodzi) skrzyzowanie fabii i hyundaia atosa z domieszka zelazka??? nic tylko akcja z lewarkiem ....
Ciekaw jestem kto to kupuje ???

I tak Multipla jest najbrzydsza

pozdr

Chyba wszyscy właściciele Espero maja podobny gust... wyjątek to: BORA

dupa! Nie wszyscy bo mi sie akurat nowa micra podoba i to bardzo!

A mi Bora się podoba
Multipla - ochyda, ale jazda nią i środek to już inna bajka Ogólnie Fiatom mówię NIE. Poprostu ich nie lubię...
Siena przyprawia mnie o mdłości

Zgadzam sie siena , znalazłoby się jeszcze troche paskudów - ale biorąc pod uwagę samochody popularne na naszych drogach to siena ma u mnie w tej kategorii 1. miejsce.
Multipla i nissany to samochody z "jajem" a więc ich stylistyka zawsze bedzie budzic kontrowersje, mnie akurat podoba sie tego typu oryginalność. Za to siena choc naleząca do grupy aut które powinny ginąc w tłumie, bardzo sie wyróznia - własnie swoją brzydotą.

dlamnie najbrzydsza jest nowa subaru impreza pierwsz w wersii gt była piekna a ta najnowsza z przodu przypomina mi jakiegoś hundaya a z tułu nexie
Co do musso kiedyś chciałem nawet ten samochód kupić

Wiktor

SIENA ! -dłuuuuuugooooo mój FAWORYT BRZYDOTY ABSOLUTNEJ!!

ale na rynku pojawił się godny przeciwnik:

MULTIPLA !! -mutant który pobił wszelkie rekordy beznadziejności !!

Moje "top" ten

1.Multipla
2.Siena
3.Ford Ka
4.Skoda Fabia
5.nowa Micra
6.nowy Civic
7.MINI
8.nowe Punto
9.AR 147 - za TYŁ!
10. VW Golf IV Kombi

...a najpiękniejsze :
top 5
1.Hujdaj Coupe (nowy)
2.Daewoo Lacetti - nie chevrolet (niby tylko znaczki a jest jakiś taki brzydki)
3.Skoda Superb
4.Ford Mondeo
6.hujdaj Sonata

PS! DrA a Ciebie to mysze spyknąć z Kizerem wydaje mi sie że na 400m obejrzysz sobie bardzo dokładnie jego tył

Wlasciwie teraz co drugie autko jakie produkuja wyglada beznadziejnie. Np. tez nie moge patrzec na SKode Fabia Sedan . Co do Fiata Sieny to jest jeszcze nie najgorszy - delikatny optyczny tuning i da sie wytrzymac. Za to silnik ma niezlego kopa - 9,5 sek. na PB do 100km/h. A na autostradzie kumpel zamknac licznik. Ale i tak Multipla jest najbrzydsza. I te nowe BMW 5 i 7 mi sie ine za bardzo podoba . ALe kazdy ma inny gust

Cytat:
2004-03-04 03:44:54, Tomek-Mydlowski pisze:

PS! DrA a Ciebie to mysze spyknąć z Kizerem wydaje mi sie że na 400m obejrzysz sobie bardzo dokładnie jego tył

No i co z tego, że wygra

Porównanie z lekka bezcelowe

ha...ale nie będzie już pisał że lanos to kupa