Widziany na drodze...K-ce okolice CARREFOUR

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przynawać się! – "Zielonek" z najładniejszą /! / naklejką klubową na blendzie - piątek ok.godz.13.30- droga od katowickiego CARREFOUR w kierunku Roździeńskiego a konkretnie do ul. Dawida. Trochę zbyt późno zajarzyłem /niezbyt przytomny po nocnym dyżurze w pracy/ ale wytrąbić, wytrąbiłem!

bogdanie a jest jeszcze jakis "zielonek" w katowicach z naklejka klubowa na blendzie??

P.S. Jezeli naklejeczka była mniejsza od tych wszystkich które mają klubowicze i na blendzie był napis espero to był znowu mój ojciec jezeli nie,to był to ktos inny. Wypytałem ojca jezdził w piatek po wszystkich hipermarketach budowlanych m.in. był w castoramie ale nie pamieta o której dokładnie, jest pewien ze ok 13 ale czy o 13:30 ? tego juz nie pamieta, ahh starosc nie radosc

He he! 2:0 dla mnie ! -na 99,99% to było Twoje autko bo jechał właśnie od Castoramy !
Co do "Zielonków" z klubową nalepką w K-cach -nie wim czy jest jeszce jaki ale tyż nie zawsze patrzem na tabule rej.! ...no i muszem kiedyś spojrzeć dokładniej na Twój blendowy napis ESPERO i zmierzyć Twój naklejek czy rzeczywista jest mieńszy niż inksze nasze
Pozdrowionka!

cieszy mnie to bardzo bogdanie ułatwie ci rozpoznawanie. Naklejka ma wymiary 5x40 [cm] i najbardziej charakterystyczna rzecz to paskudny błotnik tylny lewy (odpadająca szpachla) i matowa klapa tylna. Poza tym seryjka. Ostatnio czesto stoi obok poczty na Al.Korfantego naprzeciw sądu pracy(jak jezdzi mój ojciec) i ulica Chorzowska-Katowicka- trasa do Piekar Śl. (jezdze ja )

Cytat:
2004-03-29 19:13:50, Czarek_Rej pisze:
..." Ostatnio czesto stoi obok poczty na Al.Korfantego naprzeciw sądu pracy(jak jezdzi mój ojciec) ...."

O!....to sprawdzimy na 100%