Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-03-25 18:30:06 Witam.
Mam (tak się wydaje po obejrzeniu kilku cenników "sklepowych") dość atrakcyjną ofertę dla osób, które zdecydują się wymienić elementy ukł. zapłonowego w swoim Esperaczku. Otórz jestem w stanie ściągnąć dość tanio świeczki do autek zasilanych poprzez LPG (Brisk Silver) połączony z gratisową wymianą. Ponadto dotarła do mnie oferta producenta kabli WN, mało znanej u nas firmy AD. Oferta jest o tyle atrakcyjna, że producent nie reklamował się jeszcze na rynku i chcąc "wypłynąć" oferuje swoje produkty w naprawdę atrakcyjnych cenach. Ponadto oferuje dwa rodzaje kabelków: 1. Do autek zasilanych jedynie PB 2. Do takowych zasilanych LPG Ceny, które podaję to jak najbardziej realna wartości dla zamówień detalicznych. Jeśli zbierze się więcej chętnych, to ceny jeszcze spadną !!! Oto przykładowe ceny świec Brisk Silver do Espero (LPG) - 1,5 16V : 51 zł./ kpl. - 1,8 8V ; 2,0 8V : jw. czyt 51 zł./ kpl. Kable (BP) - 1,5 16V : 50 zł./ kpl. - 1,8 8V ; 2,0 8V : 37 zł./ kpl. Kable do LPG - 1,5 16V : 77 zł./ kpl. - 1,8 8V ; 2,0 8V : 55 zł./ kpl. Oferta wydaje się naprawdę godna uwagi. Co do kabli, to jest to wg zapewneń producenta 100% silikon. Różnica pomiędzy modelem do silników zasilanych PB a LPG polega na tym, że te drugie, posiadają: - grubszą warstwę silikonu - dodatkową osłonkę termiczną - grubszą osłonę przd przebiciami elektrycznymi - itp, itd. różnic jest wbrew pozorom sporo Jak napisałem przy większych zamówieniach, będę starał się negocjować cenę. Pozdrawiam i zachęcam do rozważenia ww. propozycji. |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-03-26 00:52:57 Czy ktoś gdzieś słyszał o tej firmie i o tych przewodach???....Jestem zainteresowany wersją "LPG" bo tak na spokojnie i profilaktycznie przewiduję wymiankę za miesiąc-dwa ale chciałbym być pewny, że to naprawdę dobre "cabelki"!!
Speed!-ty jesteś w temacie -powiedz proszę parę zdań więcej ! ![]() |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-03-26 01:17:31
Wstaw NGK... ![]() |
![]() mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2004-03-26 08:19:53 hmm ciekawa oferta. Ja za moje Janmory dalem 72zl . A te sa specjalne do LPG . I swiece tez ceny chyba dobra |