A było to tak...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na stronie Tytuł strony są już zdjęcia z ostatniej imprezy w której startowałem z małą przygodą

[ wiadomość edytowana przez: kornat dnia 2004-03-25 17:06:46 ]

A tak się lata boooookkkkkkaaaaammmmmiiiiiii

A to tuż przed startem, czyżby to ten kot przyniósł mi pecha i bliższe spotkanie ze słupem???

Tylko pozazdrościć takiego występu.
Gratuluję umiejętności !!!!!!!!!!!!!

Dzięki wielkie ale przyznajcie, że fotka jest poprostu super!!! Musiałem się pochwalić

Ja to się lubię czepiać!!! Kornat, gdzie masz nalepkę klubową w rozmiarze XXL ???

A odpowiedź jest bardzo prosta moja naklejka jest o tutaj... i temat stanął w martwym punkcie nie wiedziec dlaczego...

Hmm spotkanie ze slupem?
Hmmm
A w ogole to co to na jakims innym forum jest to co napisales:
"odpowiedź jest bardzo prosta moja naklejka jest o tutaj... i temat stanął w martwym punkcie nie wiedziec dlaczego..."
Bo jak klikam w tamto TUTAJ - to mi pokazuje ze nie mam uprawnien!

I gdzie sa zdjecia spotkania ze slupem?
A w ogole to nie wiem co sie stalo, ale wspolczuje- tylko nei wiem czemu bardziej- twojej Ladzie czy slupowi? bo nie widze zniszczen, ale dla tego ze nie wiem gdzie patrzec???

Krzysztof ten link jest do tematu naklejek klubowych, który jest podwieszony u nas na forum, a dlaczego nie możesz tam wejść to już nie wiem
Nie wiesz gdzie szukać zniszczeń bo to jest zdjęcie z pierwszej pętli na której wszystko było oki, ale już na trzeciej pętli z resztą właśnie na tym zakręcie "wypluło" mi przód i uderzyłem centralnie środkiem maski, dokładnie między halogeny w znak drogowy długo nie myśląc wrzuciłem wsteczny i pojechałem dalej kończąc rajd na 2 miejscu w klasie.
Co do zniszczeń wygląda to tak: znak legł na ziemię, ale chłopaki zaraz go postawili na miejsce (i dobrze bo by mi jeszcze z OC pociągnęli) a w Ladzie tak: pęknięty zderzak, pogięta rejestracja, połamany grill (obramówka bo jak widać na zdjęciach środek został wcześniej wycięty), wgniecione wzmocnienie czołowe górne,oraz pas dolny no i oczywiście trochę podbita w górę maska, ogólnie nie jest źle jak tylko będę miał dokumentację fotograficzną to wrzucę na stronkę!!!
Pozdrawiam Kornat

A słup się tylko lekko wyrwał z ziemii kolega rogacek jak domniemam wszystko widział

Kornat - ta fotka z kotem jest niesamowita. Zreszta wszystkie
Zdjęcia są czarno - białe(super) i kot na nich jest czarny. To był czarny kot???
Myslę, że po takim zdarzeniu wielu przesądnych zrezygnowałoby ze startu

Cytat:
Kornat - ta fotka z kotem jest niesamowita. Zreszta wszystkie
Zdjęcia są czarno - białe(super) i kot na nich jest czarny. To był czarny kot???
Myslę, że po takim zdarzeniu wielu przesądnych zrezygnowałoby ze startu

Fotki super rzeczywiście, kot był... czarny więc może to rzeczywiście on mi przyniósł chwilowego pecha, sam nie wiem bo przesądny raczej nie jestem

Jesli można - tego Twojego "boka" to sobie chyba wkleję na tapetę w firmowym kompie
Paweł

Cytat:
Jesli można - tego Twojego "boka" to sobie chyba wkleję na tapetę w firmowym kompie
Paweł

Będzie mi bardzo miło może znajdzie się tym sposobem sponsor jeśli np. Prezes firmy to zobaczy