Tloki do cc900 lub 127,panda,

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam

mam taki problem od dluszego czasu poszukuje tlokow do 900 na 1 albo 2 szlif ,jezeli ktos wie gdzie bym dostal take tloczki bym byl wdzieczny bardzo chodzi mi oczywiscie gdzies na slasku a ostatecznie juz bym pojechal dalej.
A nastepna sprawa orietujecie sie ile moze kosztowac szlif bloku od 900 ,i ile oretacyjnie tloki moga kosztowac

dzieki z gory pozdrowienia dla wszystkich

Szlif 4 cylindrow kosztuje 100-200 zl zaleznie od zakladu, a tloki niestety sa drogie - ok 500-600 zl komplet ze sworzniami. Po podliczeniu kosztow zdecydowalem sie kupic silnik od SC. Jak pytalem o tloki to mieli tanie do CC, 40 zl za sztuke jakies resztki przecenione ale niestety to byly nominaly , dlatego pewnie nie bylo kupca.

dzieki za informacje ale juz zdecydowalem sie zrobic remont od podstaw tego silniczka ,przynajmniej bede wiedzial co mam juz caly osprzet mam jaknowka i szkoda teraz szukac od nowa, jakos to musze rozgrysc

robilem remont 900ki nie tak dawno i calosc razem z nowym walkiem rozrzadu wyniosla mnie nieco ponad 1000zl z tym ze sam go skladalem... tloki kompletne z uno to okolo 500zl, zalezy od sklepu (byly jednak 2 rodzaje tlokow w 903 jesli sie nie myle, rozniace sie wysokoscia... trzeba to pomierzyc... u mnie szlifierz sam poszukal i znalazl odpowiednie

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24324567
Troche OT ale juz masz podstawe