| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
RedRider FSO 125 Combi Kalisz | 2004-03-25 16:41:45 Chyba z nadejsciem kolejnej wiosenki usmiechneło sie do mnie szczescie. w ubiegly piątek sprzedalem samochod. pomyslalem, ze czas kupic maluszka - w obecnej chwili to jedno z najbardziej taich aut (jesli idzie o utrzymanie). Jechalem sobie do szkoly i z ciekawości zatrzymalem sie na starym szrocie. Wsrod gratow i kupy zlomu znalazlem - nastepce mojego fiaciora. Kurde chlopaki. Duzy fiat rocznik chyba 1985 no ale jakie cacko. Jezdzil nim staruszek. Chyba tez byl z niego sentymenciarz do fiatow, bo calutkie auto ma nowy lakier, po kapitalnym remoncie, calej blachy i podlogi. Silnik i cala reszta (w srodku itp) jest we wspanialym stanie. okazalo sie ze dziadzius nie dozyl chwili wyjazdu auta od lakiernika. auto wylodowalo na szrocie (nie ma jeszcze nawet leflektorow przykreconych) i czekalo na kupca. latwie teraz wszelkie pierdoly zwiazane z kupnem, i rejestracja. kiedy bedzie juz wsio gotowe, postaram sie jak najszybciej zapodac jego fotki. mysle o tym, aby nic przy nim nie przerabiac (wyglądem) - bo wyglada teraz jak oryginalny klasyk. Dozobaczenia. Ide do garazu. |
Mruk F&F Sympatyk ![]() Bielawa | 2004-03-25 17:56:57 Witam!
No tak,bogatemu to się nawet byk ocieli...,a tu człowiek musi szroty łatać Gratuluję zakupu. Pozdrawiam |
Mruk F&F Sympatyk ![]() Bielawa | 2004-03-25 22:30:04 Widzisz Krzemowy jakich zdolnych kowali tu na wsi mamy... Pozdrawiam |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2004-03-26 09:57:45 Witam
Gratuluję zakupu... Ile cię koszotwał ? |
stasiu F&F MEMBER 125p 73' Łódź | 2004-03-26 11:09:31 no tez gratuluje - ale zastanawia mnei jedno - jak klasyk ja to ma przeciez chyba plastiki wszedzie . . .no nie wie mw moim mniemaniu klasyk to chrom i lata 70 te - pozdrawiam |