Z ciekawości...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie wiecie może ile mogę wziąć za poloneza Atu Plus 1998r. 1,4? Jestem ciekaw ile one teraz stoją bo myślę czy nie zamienic go na coś starszego. Może przejściówkę.

Dobry wybór Przejściówki są najładniejsze !

rzadki egzemplarz!! atu 1,4

wiesz, tych roznych stawek samochodow uzywanych jest od zajeb.. i na wyciagniecie reki w gazetach, internecie, na kazdej gieldzie, wiec latwo sie zorientowac po ile chodza takie sztuki.

W Szczecinie widziałem ostatnio na giełdzie 1.4- 1998 rok za 10500 zl .Mial jeszcze te stersze klamki ale był prawie jak nowy

Jak miał stare klamki to musiał być wyprodukowany w 97 roku.

A ile masz przebiegu w tym Atu? Jak nie więcej jak 60.000km to daję Ci od ręki 7.000pln. A wart jest myślę ,że 8.500-10.000pln

Atu 1.4 na przejsciówke .
Już lepiej na boreiwcz,ale prawdę mówiąc bym wcale nie zmianiał.
Cena sądze,że koło 9000-1000zł
W 2000 za 1.4 z 95 z ORICIARI,przebiegiem koło 80 000 dostaliśmy 10 500zł.

Cytat:
2004-04-10 12:32:27, Yoshi81 pisze:
Atu 1.4 na przejsciówke .
Już lepiej na boreiwcz,ale prawdę mówiąc bym wcale nie zmianiał.

I Ty Yoshi przeciwko mnie ?!

Sorry Wilu,lubię przejsciówki,ale uważam,że przesiadka z Rovera na nią nie ma senu.
Już lepiej na starego kultowego "borewicza",bo przejsciówka technicznie nie dorówna Atu,a i z zabytkowego punktu widzenia nie jest rewolucją .

Cytat:
2004-04-10 12:54:38, Yoshi81 pisze:
Sorry Wilu,lubię przejsciówki,ale uważam,że przesiadka z Rovera na nią nie ma senu.
Już lepiej na starego kultowego "borewicza",bo przejsciówka technicznie nie dorówna Atu,a i z zabytkowego punktu widzenia nie jest rewolucją .

Ale dla mnie wyższość przejściówki nad borewiczem jest oczywista.

-Ładniejszy tył
-Ładniejszy przód
-Dodatkowe okienko

Coupe powinno mieć tył przejściówki bo ten tył najładniej pasuje do przodu Coupe

Cytat:
2004-04-10 15:17:09, -Wilu- pisze:
Coupe powinno mieć tył przejściówki bo ten tył najładniej pasuje do przodu Coupe

To by była dopiero porażka

To by było cudo !

Zgadzam się z Danielem.
Obecna coupeta jest najpięknieszja .

Ja natomiast zgadzam się z Wilem, dobrze chłopak gada !

chce zmienić gdyż juz miałem przejściówkę i nie mogłem narzekac. kupiłem Atu Plusa ale musiałem wziąc na niego 7000tys kredytu , pożyczki nie dostałem a kasę musze oddać. Wieć myślę żeby go sprzedać cenie sobie 10tys , ale dopiero jak wstawię nową pompę paliwa i wymienię wtryskiwacze. Chyba ktoś chcę sam to zrobić , wtedy sporo opuszczę.