El. sterowanie lusterka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
alo!

po malym wypadku stracilem el.sterowanie prawego lusterka...
przyczyna jest pekniecie mocowania samego lusterka do mechanizmu...
nie chce kupowac calego lusterka za 200 zl, a na szrotach nie mozna znalesc czesci do Espero (to akurat jest zrozumiale )...
mam pytanie czy mozna gdzies dostac sam wewnetrzny mechanizm?
moze ktos ma taki mech na sprzedaz?

Ja po wyrwaniu mojego lewego wkladu z kawalkiem plastiku z mechanizmu, po poszukiwaniach kupilem niestety cale lusterko.

Czółkiem !
Faktycznie, części do lusterek elektrycznych są prawie niemożliwe do zdobycia w sklepach Jeżeli już natrafisz, to całe. Ja mam złamany stelarz (cholerna myjnia !), który udało mi się pokleić poxiliną ( 2 m-ce i trzyma). Jeżeli nie dostaniesz tej części, to spróbuj pokombinować. Może jakąś opaskę i dodatkowo ją podkleić ? Napisałeś że pękło mocowanie, może uda się to naprawić.

ja też urwałem całe (1,5 roku temu) prawe (cholerna zima i lód koło garażu), niestety musiałem kupić całe i razem z mątażem zapłaciłem.... 320 zł. (lusterko jeszcze było malowanie bo nie znaleźli w moim ślicznym kolorze [srebrny]!!!!!!!!)

a tak z ciekawosci..to jak rozwalilem mocowanie nie niszczac przy tym obudowy i stelaza??) ja naprawialem stelaz i obudowe natomiast ten mechanizmy na szczescie byl oki

tak, tak srebny jest the best.....

a nasze lusterka naprawdę straaaaaaaaasznie drogie, ja na auto myjniach składam je

Zgadzam się, srebrny jest super kolorem

Ja kupiłem na szrocie lusterka do Nubiry + w sklepie szybki od Espero. Wszystko razem dało się zamontować do obudowy lusterka z mojego Espero. (lusterko Nubiry kupiłem za 50 złotych)

pzdr