Opinie posiadaczy Subaru Impreza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. To jest dział gdzie powinni zostawiac opinie o swoich autkach posiadacze znakomitych autek - Subaru Imprezek )) Pozdrawiam, i zapraszam do pozostawiania wpisów... tylko na temat SI...

Witam!
Troche dziwnie sie czuje jako ze odpowiadam tu jako pierwszy ale chcialem podzielic sie z Wami moimi wrazeniami z uzytkowania Imprezy. Jestem szczesliwym posiadaczem dosc ciekawego egzemplarza bo odkupionego od Krzysztofa Cugowskiego z Budki Suflera. Jest to Impreza GT kombi, rocznik 2000, po kompleksowym tuningu, obecna moc to okolo 280-290 koni mechanicznych. Zmieniony zostal chip, caly uklad wydechowy lacznie z kolektorem, dolozono filtr stozkowy K&N, zawor upustowy do sprezarki, ostatnio podbilem maksymalnie cisnienie doladowania i paliwa. W samochodzie jest krotka skrzynia biegow, zawieszenie koni z regulacja twardosci a od kilku dni rowniez piekne zlote felgi 17 cali - OZ Superleggera Gold. Z samochodu jestem maksymalnie zadowolony, naped na cztery kola plus te osiagi - mam teraz okolo 5 sekund do setki - sprawia to naprawde niezla przyjemnosc. Mozna sie poscigac - swoich sil probowalem juz w konfrontacji z Porsche 993 Carrera 2 i Audi RS4 i zaden z wyzej wymienionych samochodow nie byl w stanie mi uciec. Ogolnie rzecz biorac Subaru Impreza Rulez! Pozdrawiam. Maciek

THX za txt Maciek. Twoja opinia pojawiła się w SI Zone w dziale opinie właścicieli: subaru.xcom.pl/opinie.php

Witam!

Mam propozycje, moze zrobcie dzial w ktorym oprocz opinii uzytkownikow znalazlyby sie tez zdjecia ich subarynek? Ja wreszcie zeskanowalem kilka zdjec mojego "bolidu" i chetnie bym sie nimi podzielil i wysluchal opinii.

Pozrawiam
Maciek

hmm, zauwazylem tu opcje na forum umozliwiajaca pokazanie zdjec i z niej skorzystalem wiec mozecie obejrzec moje autko po kliknieciu na "Subaru Impreza GT". hmm... i jak, moze byc?

pozdrowienia przesyla
Maciek

PS Kurde za ciemne mi te fotki wyszly ale juz prawie 2 w nocy i mi sie nie chce bawic w rozjasnianie, zeskanowalem jak lecialo i takie sa. Na ostatnim oprocz mojego jest tez sedan kolegi a moje ma tam jeszcze srebrne zimowe 16" - na superleggerach chyba wyglada lepiej, nie?

hmm mam pytanie - do Michala Komorowskiego - to przypadkiem nie Ty miales tego Accorda Type r z wydechem Mugena?

Maciek

te fajne w sumie nawet te zdjecia sa

no ale jeszcze w klubie mozesz sie podzielic nimi

looknij do działu RooX po prawej stronie na Subaru Impreza Zone.

no te na tym sniegu fajnie wyglada

Heh Snaff, wszystkie fotki jego subarynki sa zajebiste!

Hehe dzieki dzieki za komplement - to tak w imieniu mojej subarynki! Bedzie jeszcze lepiej wygladala jak polakieruje progi i te plastiki pod zderzakiem z tylu pod kolor nadwozia, moze sie tak jeszcze optycznie obnizy.

No ciekawe jak to bedzie z tym klubem subaru, widzieliscie ze ktos nam ladnie popsul statystyke - bylo 100% za a teraz jakis koles dal ze marnie to widzi i jest 80% najbardziej pozytywnych a 20% najnizszy glos.

Ten gośc to był Kobus )) On tez prowadzi klub Subaru Imprezy i podejrzewam ze obawia sie konkurencji )) Pozdrawiam, imp

Sorry snaff za usuwanie twoich postów ale jak masz coś do powiedzenia to pisz to w jednym poście a nie w czterech. To jest prymitywna metoda naliczania sobie postów. Mozesz napisac jeszcze raz to samo ale w jednym poscie

teraz znowu go usunoles mimo iz byl on jeden i jak najbardziej na temat.

Temat ma gromadzic opinie włascicieli subaru imprezek na temat tych samochodów, z czego wynika ze Twoj post nie byl na temat.

jesli czytasz gazety (w co watpie) to niedawno opublikowano wyniki pewnej ankiety z ktorej wynika iz wiekszosc polakow w wieku 15 jest analfabetami i nie ptrafi zrozumiec porstych tekstow (hmm, czyzby jakas aluzja???) oraz jest tez znaczna grupa analfabetow potrafiacych sie dostosowac. i jesli nadal twierdzisz ze tamten post byl nie na temat to mozna zaliczyc cie do...

Nie był qrwa na temat, bo w tym dziale piszą posty właściciele SI a nie TY. Masz zakaz wpisywania sie w tym wątku. Dowidzenia. Wszystkie Twoje posty wylecą z tego foum jeśli jeszcze jeden chamski post Twojego autorstwa tu zobacze.

Kurde ale mam schizowego sasiada, normalnie szok... kupil teraz obok mnie dwa domy, jak dotad pokazywal sie CL600 Brabusa i nowa 745 a dzis kurde przyjechal srebrnym Z8... przekret... a mowi sie ze ma 14 samochodow w tym Vanquisha i Modene...

Tacy Wy już jesteście... phi... ARYSTOKRACI