MotoNews.pl

Mam ATS Classic !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
13x6 cali....wygladaja jak nowki..kupilem za 380zł. Są całe srebrne, stan jest bardzo dobry..jedynie jedna felga była lekko przytarta o kraweznik
fotki na wiosne

gratuluje.widze ze chopper nie pruznuje

Cytat:
2003-09-30 19:20:24, Poochaty pisze:
gratuluje.widze ze chopper nie pruznuje

rozchodzą się wieści

gratuluje zakupu... mamy obaj klasyczny staff

no wiesz co koniu i nawet nie nadmieniles w poscie od kogo je masz. co by to bylo gdyby nie Poochaty

koniu jak bys chcial to mam jedna ats classic 613, lezy mi tylko i miejsce zajmuje, jak chcesz miec ats-a na rezerwie czy na zapas itp... to sie pofatygooj do mnie to zrobimy wymiane bezgotowkowa typu 1 felga za 1 piwo{debowe mocne jak by co}

Cytat:
2003-09-30 21:07:33, Bart128 pisze:
koniu jak bys chcial to mam jedna ats classic 613, lezy mi tylko i miejsce zajmuje, jak chcesz miec ats-a na rezerwie czy na zapas itp... to sie pofatygooj do mnie to zrobimy wymiane bezgotowkowa typu 1 felga za 1 piwo{debowe mocne jak by co}

ok z wielką checią !!!
nawet jakiegoś sześciopaka dębowego mogę kupić

to moze koniu mi ja odsprzedasz ??? bo mam jednego juz mialbym dwa hehe

GRATULUJĘ. Klasyka górą. TUNING MUSI TRWAĆ.

no...teraz sie zastanawiam czy zostawiac je w oryginalnym srebrnym kolorze czy malowac na kolor czarny z wszystkimi rantami i el. wystajacymi na srebrno.
Ale wiadomo felgi czekaja na wiosne bo zal takich zakładac na zimę...
Opony bede zakladał małe zeby się fajnie naciągnęły

Koniu... w końcu się doczekałeś! SUPER! ja też polowałem na szersze classic'i, ale ostatecznie skończyło się na "zwykłych" wąskich. Nie ma co, zajebiste są te felgi! Jeszcze jak się zglebi auto to już w ogóle wypas...

gratulacje...a jak te clasiki wyglądają są jakieś fotki na sieci ???

Gratuluje Udanego zakupu Koniu!! teraz czekamy az je zalozysz ............... heh

pozdro

Bart128 a nie masz do sprzedania jakichs ladnych felg do maluszka? chetnie bym kupil

czeczun ty tez masz 13x6 ?!

Chopper, mam tylko komplet stalowych motylkow 12 na 4.5 cala, mam niby jeszcze na zbyciu fele z lancii bety ale to sa 14 na 5.5 i bedzie klopot je zamontowac do malca, aha mam jeszcze komplet alusow do malucha ale na "stary" szeroki rozstaw srubek

Cytat:
czeczun ty tez masz 13x6 ?!

a może... myślałem, że masz z rantem szerokim. takie są wpytne! ale te co my mamy też są ZAJEBISTE!
niech żyje ATS Classic =)

no mozliwe ze mamy takie same a mozliwe ze nie bo widziałem jeszcze węższe atsy na polonezie który stoi obok na osiedlu, i patrzac do ciebie na fotki i na moje felgi wydaje mi sie ze twoje sa bardziej plasie..ale co tam za roznica !!!! wazne ze ats classic wkoncu i za tak niską cene
ats classic rulez...teraz mam dylemat czy ja machnac na czarno

Bart - jaka cena tych motylkowych 12stek ? Jakies fotki ?
pozdro

Koniu nie na czarno!!! zostaw takie jak sa a jak nie to biale juz lepsze

tak na czarno...

czeczun jeszcze pytanko...felga wchodzi ci idealnie na pierscien centrujący ?!