| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
komaretti Fiat 126p ELX Warszawa | 2004-03-26 12:48:36 Witam wszystkich! Jestem tu nowy i mam pytanko jak w tytule: gdzie w Warszawie mozna kupic sportowy walek rozrzadu do malca? Czy jedyna mozliwoscia jest zamowienie telefoniczne od np. Swiatka i czekanie na przesylke, czy tez mozna po prostu pojechac gdzies do jakiegos sklepu z akcesoriami do tuningu i zwyczajnie zakupic? Poza tym co byscie mi polecili do mojego silniczka? Zaznaczam ze nie bardzo lubie krecic motor do wysokich obrotow. I jeszcze jedno, jak po zmianie walka zmieni sie srednie spalanie, zwiekszy sie, zmniejszy czy pozostanie bez zmian?
Pozdrawiam i licze na pomoc z waszej strony. |
-danio- F&F Sympatyk Fiat 126p Oleśnica | 2004-03-26 13:50:45 Weś wałek na wysyłke tak najlepiej jest i może byś się skusił na 555 Kałuży Pozdrawiam DAN. |
Art126 F&F Sympatyk Fiat 126p już jeździ Wołomin | 2004-03-26 14:40:16 Fachowiec z niego posdobno nie najlepszy ale może będzie miał wałki rozrządu Świątka lub Kałuży do malca
GRABOWSKI MOTOR SPORT 03-107 Warszawa, ul. Natalii Gąsiorowskiej 29, tel./fax (022) 614 66 77, fax (022) 614 65 36 e-mail: gms@grabowski.com.pl http://www.grabowski.com.pl Tuning silników, wałki rozrządu, układy wydechowe, akcesoria. A jak nie to szukaj w sklepach tuningowych.Na wałki z ogłoszeń bym uważał, no chyba że kupujesz od zaufanej osoby albo np. od klubowicza fiat&furious |