Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Bartek_w Caro, Truck Kraków | 2003-06-10 23:46:03 No właśnie-jak w temacie,przednia, jakieś 15 cm od dolnego prawego rogu.. Rano wsiadam i jakoś tak inaczaj, patrze dokladnie no i ta rysa... Dalej jeszcze można za to prawko stracic? Pytam, bo wzieli mi 5 lat temu w malcu, ale potem zwiedzalem swiat i wiele sie zmienilo... BTW. Gdzie w kraku kupic jakas uzywke? W marcopolu za nowke chca 150 bez montazu.. No i jeszcze ta naklejka - jak zdjąc naklejke rejestracyjna bez jej dewastacji? Z gory dzieki za rady.. |
![]() OLO Miłośnik FSO ![]() 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | 2003-06-10 23:49:14 Na naklejke bedziesz musiał wybulić paredziesąt zł (chyba ok. 30-40)
Możesz co najwyżej stracic dowód i robić bonusowy przegląd - jak sie władza uprze przy kontroli. Powód pękania? Czy truck miał dzwona? Czy nadwozie ma mocno skatowane? tzn. rdza podłużnic, składa sie w połowie od ciężarów? ----------------- "Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz. To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat. Fiacior mój to jest to, kocham go..." |
![]() Cosmo Miłośnik FSO PN 1,5/Warszawa M-20 Łódź | 2003-06-10 23:53:34
przy odklejaniu pomóż sobie żyletką ![]() |
![]() Bartek_w Caro, Truck Kraków | 2003-06-10 23:56:15 GDA - a ja juz podejrzewałem nasze slynne malopolskie burze i traby powietrzne.. W kansas mialem tak w pickupie - rano bylo 5 cm, do wieczora szyba pekla na pol.. Problem w tym,ze tam byly tylko polne drogi, wiec te naprezenia wystepowaly, a mi sie to stalo przed domem, na postoju, bez ingerencji osob trzecich.. OLO - peklo w karusie, o ile wiem dzwonw nie mial, nie liczac kilku kraweznikow ![]() ![]() |
![]() Bartek_w Caro, Truck Kraków | 2003-06-10 23:57:42 COSMO - tiaa...jak spapram to sie bede mogl od razu pociac |
![]() Bartek_w Caro, Truck Kraków | 2003-06-11 10:19:21 Mokry - Mam na kurdwanowie schrott, goscie dzis rano okazali sie bardzo mili dzieki czemu szyba juz jest w aucie, teraz jade zmieniac ![]() A do maksi schrotowcow z uwagi na ich chore pojecie o cenach i zyciu na tej planecie z zasady nie chodze ![]() Dzieki anyway |
![]() klaczyslaw łada 2107była teraz ... Dobrzany | 2003-06-11 10:29:40 Naklejke nagżej suszarką i pomału odklejaj! Zejdzie bez większych kłopotów, potem przyklej na nową! Pozdrawiam!!!
|
![]() Mokry Miłośnik FSO Poldzo/VW Gragów | 2003-06-11 10:33:23 Ostatnio na maxi mile mnie zaskoczyli z cenami ![]() Na jakiej ulicy jest ten schrott na kurdwanowie? |
![]() bodziot Miłośnik FSO "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2003-06-11 16:00:05 chyba stojałowskiego
ja też czesto tam zagląram maką niezły wybór poldków i nie za chore ceny |
![]() Bartek_w Caro, Truck Kraków | 2003-06-11 16:07:14 Tak, skrzyzowanie stojałowskiego i myslenickiej, wybór niezly, cennik tez ( szyba kosztowala mnie 50 pln) Mimo to najlepszy wg mnie schrott na poludniu znajduje sie w tegoborzy nad jeziorem roznowskim przy 75 na nowy sacz. Zna ktos? |
![]() Mokry Miłośnik FSO Poldzo/VW Gragów | 2003-06-11 20:11:52 No to jutro naparzam na Stojalowskiego po bety do leopolda ![]() |
![]() Bartek_w Caro, Truck Kraków | 2003-06-11 23:18:23 Bardzo ladny efekt daje prysniecie w szybe kamyczkiem, takim jak np. posypuja smole w celu chwilowej reperacji nawierzchni. Kiedys jechalem jeszcze golfem po tak remontowanym odcinku i przy szybkosci 80 stuk i przednia szyba w proszku. (golf mial jeszcze szybe hartowana). Efekt taki, ze nic nie bylo widac, sam nie wiem jak mi sie udalo zjechac na bok, wyhamowac i nie zabic mojej szacownej osoby.. No i kumpla tez ![]() |
polonezcaro . | 2003-06-12 14:01:55
Ten to był zwykły Atu, kupiony na samym począku jak tylko wszedł..... i to byl pierwszy Atu jakiego widziałem ![]() ale już wiem dalczego pierwsze samochody jakie są wprowadzane na rynek są w promocji ![]() ![]() ![]() |
![]() cybertec Miłośnik FSO Polonez Caro 1.6 GLE ... Łódź | 2004-10-29 13:38:16 zeby nie zakladac nowego tematu...
dzisiaj w moja przednia szybe uderzyl malutki kamyczek i powstalo pekniecie (malutkie na razie). Czy sa jakies techniki naprawy takiego pekniecie czy tez mam zaczac szukac nowej szyby? Orientuje sie ktos ile tak naprawa moze kosztowac i jak ona wyglada? pozdrawiam cybertec |
![]() road_runner Miłośnik FSO Gdynia | 2004-10-29 14:48:34 Niedawno pokazywali na TVN Turbo jak sie takie pekniecia naprawia w dobrych warsztatach: na pekniecie daja sie jakas zywice i grzeje sie ja chyba lampa UV - po kilkunastu mintach nie ma sladu. Koszt ~ 50 zl |