Klamki od Plusa do DF"a ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy do duzego fiata wejda klamki od Poloneza? Bo znajomy ma takie klamki po rozitym poldku i chcialem sobie zalozyc. Podejzewam ze nie pasuja bo jakos nie widzialem fiatow z tym. A jesli wchodza to po duzym nakladzie pracy?

do fiata pasuja zderzaki z poldera, klamki, dzrzwii , dach, wszystko mozna dopasowac, nie ma rzeczy niemozliwych, rodzi sie tylko jedno zajebiscie wazne pytanie : PO CO ????

Obawiam się że klamki z PN+ w żaden sposób nie pasują do ostrych "kanciastych" kształtów DF dlatego też proponuje porzucic ten pomysł

A nie myślałeś o zamontowaniu atrapy chłodnicy od Poldka Plusa ?
Fajnie by to wygladało

widzialem kiedys żuka z atrapą od lanosa ale klamki to rzecz potrzebna. Moj troche rdzewieja i sie troszke zacinaja a tamte sa plastikowe, niebrzydkie i mozna je polakierowac... ale jak nie pasuja to nie ma co sie meczyc

Ja widziałem Ładę 2101 z "nerką" . A klamki od Plusa może i da się zamontować, ale wyglądałoby to koszmarnie. Może lepiej poszukać orginałów w dobrym stanie ?

wczoraj na allergo eidziałem ogrinallne klamki do fiata ,poszukaj moze jeszcze są,i chyba strały po 25zl za komplet-ale nie jestem pewien.

Na przykład klameczki są tutaj
Klamki chrom do DF`a
I jeszcze pojedyńcza sztuka

[ wiadomość edytowana przez: Mebig dnia 2004-07-04 12:07:46 ]

ale dobra, spoko pomysł . starych nie wyrzucaj, jak kupisz poldkowe to chetnie sie starymi zaopiekuje