Kolejny spontan, kolejne rajdowanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzisiaj znowu bawilismy sie kolo huty, bylo milo chociaz nie obylo sie bez strat...

nio niestety jak sie dowiedzialem na owym terenie podczas poprzedniego kreciolka kolega Michal poplynal niezla kaske na skutek przecietej opony - dzis niestety i mnie cos podobnego spotkalo, opona co prawda nie przecieta ale detka raczej do wymiany... trudno, taki los...

jesli chodzi o wyniki :

1. Grzechu - Fiat 126p 650 ccm - czas 1:41;8

2. Smoczek - Fiat CC 1100 ccm - czas 1:42;9

3. ............. - Peugeot 106 1400 ccm(?) - czas 1:44;1

4. Michał - Ford Fiesta - czas 1:44;2

5. Piotrek - Fiat 126p 650 ccm - 1:54;8

Zobaczymy jak pojdzie w niedziele, o ile zawodnicy sie nie wykrusza

Wszystkich serdecznie zapraszam

Pozdro

Było jedwabiście - chociaż aura nas nie rozpieszczała.

Co do placu to mysle ze przydałby mu sie lekki tuning (zasypanie co wiekszych dziur i z grubsza usunięcie wiekszych kamieni ale wszystko zalezy od ilosci chętnych i od tego czy bedziemy sie chciali w to bawic)

Mamy pewien pomysl z Grzechem na temat zaktywizowania Legnicy i zrobienia całego sezonu kreciołków wraz z sezonem wyscigów 400 m.

Ale jak bedzie w rzeczywistości to się jeszcze zobaczy.

Dzisiaj fajnie było

A jakieś szczegóły dotyczące 400m? Na kręciołki koło huty niestety moje autka się nie nadają, szczególnie ich lakiery (oba czarne...) i zawias. Jak można to coś więcej o ćwierć mili, bo mnie to najbardziej interesuje.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za info.

Szkoda ze nas nie bylo - toczylismy boje we Wrocławiu na KJS`ie - debiut

Ale mamy nadzieje ze nastepnym razem sie stawimy... jakby ktos mogl nam na maila dac znac ze 2-3 dni wczesniej to byloby super....

Dzieki z gory