| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2004-03-27 22:20:23 Kurcze jakaś plaga na kanty padła, koniowi zwineli lusterko... |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2004-03-27 22:32:04 no pech pech rino.
btw widzialem cie wczoraj czy przedwczoraj jak spod AP wyjezdzales. mysle sobie wtedy:silniczek juz smiga pozdro nie lam sie. |
Slinger Fiat 126p Wrocław | 2004-03-27 22:33:20 Pod wrocławską polibudą też nie jest najciekawiej.
Kiedyś bratu zajumali z malucha najpierw radio, tydzień później głośniki. Ja natomiast kiedyś kupiłem sobie w sklepie takie dociski na wycieraczki (7 zł) - wytrzymały tydzień i ukradli (na terenie polibudy właśnie). Miesiąc temu kupiłem sobie nowe wycieraczki (razem 25 zł), bo stare nie zbierały tylko rozmazywały. Tydzień temu powróciłem przymusowo do starych (dobrze, że ich nie wyrzuciłem), bo komuś się spodobały moje nówki - w biały dzień, w najbardziej ruchliwym miejscu na terenie PWR. |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2004-03-27 22:50:00 sku...wysynstwo jest bylo i bedzie niestety. dlatego nie mam nic wartosciowego aucie. raz mi sie wlamali pod blokiem to mi zaj.... 3 litry benzyny w plastikowym kalnisterku. no po co to komu bylo. |
PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2004-03-27 23:11:55 jak chodzilem do technikum dziubli mi (a raczej uwolnili mnie )od pionierka.fajne bylo ale akurat 2 dni wczesniej podlo.
co nie zmienia postaci faktu za mi cos zginelo,cos mojego kuwa! byly 2 rzeczy ktore mnie wtedy pocieczyly. -radio bylo zepsute (przez naprawianie na trasie metoda Z BUTA) -jak ojciec kilka lat wczesniej remontowal fiata to niemogl dostac tych nieszczesnych trujkacikow,wiec szklarz mu docią z zwyklej szyby. efektem bylo pociecie sobie łapska przez zlodzieja (zestaly slady kurtki i krwi na odlamkach) czy wy tez macie takie dziwne uczucie (chec zemsty i lepszeo zabezpieczenia sie) po tym jak wam sie do auta wlamia? teraz mam radio za 50zl i szuflade do niego bo szkoda mi trujkacikow. |
Bart128 F&F Sympatyk Solo italiana automo ... ...bili da Cracovia | 2004-03-27 23:17:48 Rino nie tylko ty masz dzis pecha.... |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-03-27 23:24:03 Hmmm zoomowio tez zaj..... Radyjko ..... w kraku ...
Ale o to ma pecha i tyle ... ze 4 dzwony od 1stycznia |
bimber1 (S) Furious Moderator kant Kraków | 2004-03-28 00:40:09 Rino ie martw sie, mnie 2 tygodnie temu pod blokiem wlamali sie, mialem panel w schowku i tylko jego wzieli, radia nie wyrwali do schowka i bagaznika tez nie zagladneli a mialem tam troche cennych zeczy (narzedzia itp), Jakies Pojebane gowniarze pewnie, ten swiat schodzi na psy !!! |
Poochaty F&F Sympatyk Kraków | 2004-03-28 01:44:57 parking blotny jest znany z tego,tam to hulajnogi nie zostawisz.wykup sobie lepiej parking.40 zeta na 2 lata i parkujesz ile chcesz na strzezonym |