Co sie stało z tematem o lampach?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie... Czy moderatorzy musza kasować i blokowac wszytsko co im sie nie podoba? Niezła polityke tu macie.. swietnie.. jestem tu juz jakis czas ale widze ze schodzi to forum na psy... Jak coś macie do Żurawia i jego tematów to macie privy a nie kasujecie tematy bo macie takie fochy... Ten temat pewnie też zniknie albo go zablokujecie bo jest nie na ręke "władzy" tego forum...
Przemyślcie to bo przez Wasze zabawy utrudniacie innym korzystanie z forum-ten temat dla mnie był bardzo ciekawy..

Hmmm wypowiem się :
Własciciel napisał do moderatorów żeby usuneli....... Ci wyjatkowo sprawnie to uczynili ..... nawet nei trezba bylo interweniowac u daemona - big brawo za pospiech dla nich
Szkoda ze jak ktos inny prosi to tak sprawnie tego nie robią .....
A co do lamp to porobie wkróce fotki takich to będzie mozna je obejrzeć .....

Ps. Na hyde park z tym

to ze nie było zdjęcia to okej... ale po co usuwać temat?

Witam
Temat został usunięty dlatego, że autor zdjęć zazyczył sobie żeby usunąć zdjęcia i temat. Zostały one wykorzystane bez zgody włascieiela więc miał do tego prawo, a my tylko spełniliśmy jego prośbę. Jego patent więc nie chce się nim dzielić.
Nie chcę pisać dokładnie tego co otrzymałem w mailu od własciciela zdjęc bo byłoby to bezsensem. Problem uszanować jego prośbę ? Jeśli chcecie nic nie stoi na przeszkodzie żeby stworzyc wątek o przerobieniu lamp w 126. Jakby forum miało możliwość wydzielenia tematu to bym wątku nie usuwał tylko wydzielił.

Jeśli forum schodzi na psy, to jak już wielokrtonie pisałem nikt tu nikogo nie trzyma. Nie chcecie tutaj pisać to nie piszcie, jak jest tu taki syf. Przecież jest tyle for gdzie można stworzyc własne forum. Jest forum maluch.div.pl czy lista dyskusujna 126fan. Jest również nieużywane forum na tuning.pl.

narka

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-03-27 18:52:46 ]

Nie mozna było odrazu tego tak wyjaśnić? Teraz rozumiem o co chodzi...
A co do tego nikt mnie tu nie trzyma to dobrze wiem ale chyba mam prawo wyrażać swoją opinie...

Cytat:
2004-03-27 14:32:19, Kuner pisze:
Nie mozna było odrazu tego tak wyjaśnić? Teraz rozumiem o co chodzi...

Odrazu wyjaśniłem jak tylko padło pytanie...szybkie wytłuamczenie było w poście o lampach, ale rozumiem że nie każdy zdążył przeczytać.
Ale wyrażanie opinii nt. że był to post Żurawia i dlatego został skasowany jest nie na miejscu.

Cytat:
A co do tego nikt mnie tu nie trzyma to dobrze wiem ale chyba mam prawo wyrażać swoją opinie...

Oczywiście że masz prawo do wyrażania własnych opinii tak samo jak ja mam.

Zdążylem przeczytac post ze bedzie skasowane . po czym temat znikł ....
Mozna było napisac dlaczego został usuniety - temat zostawić na pare godzin .....
Aha mam pytanie ..... jezeli mamy zdjęcie i zmniejszymy go usuwajac fragment to w tym momencie jak auto moze udowodnic ze to jego ?????

Usunięcie zdjęcia tak... ale po co usuwać temat w którym tozyła sie juz w miare ciekawa rozmowa...

moim zdaniem zamiast teraz sie spierac co jak i po co - wrocmy do tematu, bo ciekaw jestem o co dokladnie w nim chodzilo - sam mam u siebie przerobione lampy i chcialbym sie dowiedziec o szo choszilo w watku o lampach

pozdrawiam

chodzilo w nim m.in o podzielenie blysku swiatla stopu i pozycyjnego w celu zainstalowania zarowki swiatel cofania przy zachowaniu zwyklych bialych kloszy

jesli chodzi o swiatlo cofania,hmm zawsze mozna podzielic ta wneke co jest dla pozycji i stopu na dwie wneki - w zaleznosci od upodobania i gustu uksztaltowac przegrode ktora wydzieli nam przestrzen dla swiatla wstecznego - zamiast zarowek zastosowac diody - czerwone polaczone po 6 w szereg dla swiatla pozycyjnego (12 : 6 wyjdzie 2 V na diode ktora powinna byc zasilona 3 V - owe dwa volty spowoduja slabsze swiecenie diody czyli dla pozycji akurat) - drugi szereg diod dla swiatla stopu - laczac po 4 - beda swiecily jasniej i jak najbardziej ok - ile dac poszczegolnych szeregow to juz zalezy od zasobnosci portfela i wlasnych checi...

a co do swiatla cofania - rowniez diody, sa teraz takie fajne biale (ale niestety kosztowne) = swieca elegancko, zalozylem sobie takie w postojowki....

mam w planach zrobienie tylnych lamp na diodach ale to jeszcze potrwa

pozdrawiam

ja tam od zawsze jezdze bez swiatla cofania, kant z 80 roku, nie ma wymagania zeby swiatlo bylo. w sumie jak dla mnie to spokojnie da sie bez tego zyc.
pozdro