| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-03-27 13:40:48 Hmmm wypowiem się :
Własciciel napisał do moderatorów żeby usuneli....... Ci wyjatkowo sprawnie to uczynili ..... nawet nei trezba bylo interweniowac u daemona - big brawo za pospiech dla nich Szkoda ze jak ktos inny prosi to tak sprawnie tego nie robią ..... A co do lamp to porobie wkróce fotki takich to będzie mozna je obejrzeć ..... Ps. Na hyde park z tym |
Kuner Raszyn / Wawa | 2004-03-27 13:41:58 to ze nie było zdjęcia to okej... ale po co usuwać temat? |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2004-03-27 14:20:43 Witam
Temat został usunięty dlatego, że autor zdjęć zazyczył sobie żeby usunąć zdjęcia i temat. Zostały one wykorzystane bez zgody włascieiela więc miał do tego prawo, a my tylko spełniliśmy jego prośbę. Jego patent więc nie chce się nim dzielić. Nie chcę pisać dokładnie tego co otrzymałem w mailu od własciciela zdjęc bo byłoby to bezsensem. Problem uszanować jego prośbę ? Jeśli chcecie nic nie stoi na przeszkodzie żeby stworzyc wątek o przerobieniu lamp w 126. Jakby forum miało możliwość wydzielenia tematu to bym wątku nie usuwał tylko wydzielił. Jeśli forum schodzi na psy, to jak już wielokrtonie pisałem nikt tu nikogo nie trzyma. Nie chcecie tutaj pisać to nie piszcie, jak jest tu taki syf. Przecież jest tyle for gdzie można stworzyc własne forum. Jest forum maluch.div.pl czy lista dyskusujna 126fan. Jest również nieużywane forum na tuning.pl. narka [ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-03-27 18:52:46 ] |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2004-03-27 14:40:55
Odrazu wyjaśniłem jak tylko padło pytanie...szybkie wytłuamczenie było w poście o lampach, ale rozumiem że nie każdy zdążył przeczytać. Ale wyrażanie opinii nt. że był to post Żurawia i dlatego został skasowany jest nie na miejscu.
Oczywiście że masz prawo do wyrażania własnych opinii tak samo jak ja mam. |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-03-27 14:46:36 Zdążylem przeczytac post ze bedzie skasowane . po czym temat znikł ....
Mozna było napisac dlaczego został usuniety - temat zostawić na pare godzin ..... Aha mam pytanie ..... jezeli mamy zdjęcie i zmniejszymy go usuwajac fragment to w tym momencie jak auto moze udowodnic ze to jego ????? |
Kuner Raszyn / Wawa | 2004-03-27 14:54:38 Usunięcie zdjęcia tak... ale po co usuwać temat w którym tozyła sie juz w miare ciekawa rozmowa... |
Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-03-27 16:03:31 chodzilo w nim m.in o podzielenie blysku swiatla stopu i pozycyjnego w celu zainstalowania zarowki swiatel cofania przy zachowaniu zwyklych bialych kloszy |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2004-03-27 22:04:10 ja tam od zawsze jezdze bez swiatla cofania, kant z 80 roku, nie ma wymagania zeby swiatlo bylo. w sumie jak dla mnie to spokojnie da sie bez tego zyc.
pozdro |