Vili w Echu Dnia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A wiec jutro albo w poniedzialek w Echu Dnia pojawi sie artykul o naszm koledze, wlascicielu mega malucha czyli o Vilim.
Do kioskow

Nikt nic nie powie
Kupujcie gazty

Chyba nie dzisiaj...mam gazete i nic ....

to ten maluszek czerwony na alusach? i co ma takie fajne maluneczki na masce z przodu ? jak Vili wogole ma na imie ?

Tak to ten maluszek. Vili ma na imie Piotrek. Tez czekam na ten artykol

A jednak bedzie w poniedzialek

Może ktos postara sie o skanik

hmm ja czekam z niecierpliwością na artykuł o vilim i jego shakerze bo to wymiatać konkretny........ pozdro dla boa dusicieli

I co kupił ktos? Bo ja niestety nie kupilem . Moze ktos wrzuci skanika

Minio dzis skana wrzuci

OKI DOKI bedzie skanik.
Tylko na czyj serwer bedzie mozna zapodac???

Minio jak nie masz servera to podeslij do mnie skan, ja mam jescze troche miejsca u siebie. Pozdr.

No panowie jak macie ten artykul to zapodajcie na serwa, please

Skany juz mam.
Jak bede w domu to je puszcze do kogos i zapodacie na serwerek zeby kazdy mogl podziwiac malca villiego (mowie o tym czerwonym co po ulicach smiga oczywiscie a nie o ..... )

Skanki podeslalem Adamowi i Kornelowi wiec chlopaki ktory z was tam bedzie pierwszy mial czas niech zapoda na serwer zeby i inni mogli poczytac

Reportaz o vilim

Profi wywiad , gratuluje Vili
takie moje pytanie, Pingu Ty jestes reporterem

Nieźle nieźle. A na przyszłość życze bohaterowi artykułu takich efektów http://users.interblock.pl/~slawek/sam/cm_fiatv911.avi ale wtedy to już chyba będzie musiał usunąć te wszystkie ładne rzeczy z samochodu jeszcze raz Gratulacje

Tylko pogratulowac. Najpopularniejsze autko klubu jakby nie bylo. Ladnie wrzuciles to na koniec o swojej kobitce . Pozdrawiam i zycze powodzonka z autkiem.