| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-03-30 23:58:01 wlasnie ogladalem oes na tvn turbo i pokazywali eliminacje slowacji. I pokazali klase zabytkowa, normalnie kolesie scigali sie oktawkami, rapidami czy mb i nawet ladnie wymiatali.
i zapowiedzieli, ze i u nas cos podobego bedzie... zna ktos jakies szczegoly? Mowili, ze poawia sie malany i kanty czy syreny... to moze i ladzianka ktos wyskoczy??????? |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-03-31 00:00:05 Hmmm Lada juz jako zabytek |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-03-31 00:29:01 to tylko gwoli scislosci dodam, ze byly 2 polskie zalogi.
Kuzi nawymiatal tam eleganco i lideruje, a druga zaloga (nazwisk nie pomne) dygnela pugiem 306 w drzewko - slynny slowacki zwirek, ktorego i ja tej zim doswiadczylem.... niestety, program ogladalem wyrywkowo, bo moj synek dziwnie ozywia sie, jak w tv slychac ryk silnikow.... i skutecze go zaglusza. w ogole z nim sa jaja, bo ostatnio jak strasznie ryczal uspokoil sie, gdy zaczalem buczec, udajac samochod. moze na rajdowca go wychowam... skoro ze mnie juz porzadny kierowca nie bedzie..... |
bartassti SYMPATYCZNY GOŚĆ Subaru Impreza WRX Poznan / Thatcham | 2004-03-31 12:01:49 Paweł: u nas powstała klasa historyczna, głównie dlatego żeby Fabio mógł wystartować swoją Lancią, nie liczyłbym na ożywienie RSMP przez tą klasę, chociaż też mi się to marzy. Poza tym przecież Punto nie będzie najmcniejszym autem w RSMP!! |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-03-31 12:43:15
To Twoja Lada Andrzej ma dopiero 18 lat |
filemon Opel Astra II Kombi Kraków | 2004-03-31 13:30:49
Dariusz Grudniewski, podkrakowski kierowca, bardzo sympatyczny swoja drogą |