Kłopot z alarmem- brak pilotów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Posiadam alarm samochodowy, ale nie posiadam do niego pilotów. Czy jest możliwość dokupienia/dopasowania jakiś pilotów, niestety jest to alarm, który już nie jest w sprzedaży (znaczy jest, ale inny model)???

jeśli to nie jest jakiś wynalazek to żaden problem. skontaktuj się z firmą która montuje alarmy i powinni Ci pomóc

Rogacek ma racje, ale jesli mialbys jakis pilocik do innego alarmu to wystarczyloby prawdopodobnie ustawic trymer, czyli jednym slowe dostroic go do potrzeb Twojego alarmu i powinno byc dobrze, przynajmniej ja tak kiedys postapilem i dzialalo nie wiem jak byloby teraz Pozdroowka for cala Brać Fiatoska!!!

Mi padł jeden pilot z alarmu i nie chciałem zostawac z ostatnim więc napisałem maila do producenta/dystyrbutora i przysłał mi pilota wraz z instrukcja dostrojenia do nadajnika. Koszt ~50zł

Jeśli nie masz żadnego z pilotów to nie wiem czy jest szansa na dorobienie

Gdybym umiał tobym Ci dorobił ale nie umiem Sam nie mam tego zmartwienia bo mam alarm z centralnym własnej roboty.

Piloty dokupisz w każdej hurtowni zajmującej sie alarmami samochodowymi albo skontaktuj sie ze mną i podaj typ alarmu to dam Ci namiar. Ceny od 25-65zł za piloty bez wyświetlaczy, powiadomień i innych bajerów.
GG 4048473
digitech2@op.pl
kom. 607879940