MotoNews.pl

(O/T) Czy widziales kiedys strzelajaca swiece? (movie 126)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po dlugiej nieobecnosci spowodowanej walka z tepsa o neo witam spowrotem biorac pod uwage, ze dzis nawiedzila mnie brygada stóningowa z Torunia w postaci Zoltara i 2rotora to nagralismy okazjonanie filmik z upalania w Płocku. Jako ze silnik malucha jest niezawodny to dzis niezawodne byly swiece, a raczej gwint, wszystko mozna obejrzec na filmie wiec zapraszam do ogladania
Testowany byl silniczek 42KM typowo pod KJSy z bardzo mocnym dolem, za silniczek z gory dziekuje koledze Nevada555, pozdro

---click---

hehe, niedziela byla niezla, rzezba w garazu w 4 osoby, zwaly nonstop, a potem upalanie ktory skonczylo sie wystrzalem swiecy NGK nie zyje gwint tez

film z upalania WMV v9, 18,7MB , link powyzej

zabawa byla przednia, zbita z calosci jeszcze wieksza. wiecej takich niedziel

[ wiadomość edytowana przez: ZoLt4R dnia 2004-03-29 03:01:15 ]

Nie no dosłownie jestescie (jak już wiele razy mówiłem) Diabłami. Dać im silnik to zaraz popsuja Strzał świecy był niezły. ZoLt4a bolą Cie jeszcze bębenki???
ZoLt4r i Evilone pozdrawiam i oby tak dalej
Sobot

Wicked!
Żyjemy w ciekawych czasach...

/iskra

ps. Biedna Krowa

Brak mi słów może zamontuj do tego silniczka wałek 760 światka ;]
a będzie zarzynał wtedy ostro poprostu zajedwabisty ten maluszek

Siemka pozdro ubawiliśmy sie nieźle w niedzielke , jak to Zoltar stwierdził pastwiliśmy sie nad silnikiem hehe .A najlepshe było potem upalanie na porcie (bulwarze) jak kto woli hyhy .Dzięki za zajeb*sty dzień chłopaki.Pozdrówka.

jedyne wystrzaly jakie mam w mojej motoryzacyjnej - zreszta nie dlugiej - karierze to starzl swiecy simsonowej - tez bylo fajnie ;D

No było wesolutko. Krówka dawała rade jak należy. Nie ma to jak 4 osobowy, międzymiastowy zespół "tjuninkowy" .

PS. Jak będziecie mieli jakąś 650ke do przetestowania do dajta ją Zoltarowi, jak nic nie upali znaczy sie że dobra jest

Pozdro

Swietny filmik,.... świetna świeca.. szkoda Krowy.. .a czy ktos z Was wie dlaczego tak sie stało? Prócz ciezkej nogi Zolt4ra są pewnie jakies tego powody.. ciekawi mnie to

no to ja odpowiem na pytanie. po 1 kazdy wie, ze do czego sie Zoltar dotknie to spie###li ale zeby nie bylo ze na kolega napadam, to byl zwalony gwint od swiecy w glowicy i dlatego jak pierwszy raz odpalilismy to od razu strzelila, prawie zabijajac nam 2rotora po czym stuningowalismy profecjonalnie gwint za pomoca poxiliny, trzymala sie na tyle ze dopiero podczas upalania strzelilo ot cala tajemnica

Cytat:
2004-03-29 22:36:00, evilone pisze:
[...] po czym stuningowalismy profecjonalnie gwint za pomoca poxiliny, [...]

Nie ma to jak porządny zetaw naprawczy do malca. Jeszcze tertytki i taśma i wszystko naprawisz

P.S. Ja kiedyś jak mi się flansza zerwała to tak załadowałem całą półoś i flanszę taśmą że się dokulałem do domu Ale za drugim razem już nie działało i trzeba było wymieniać w polu

JA znam takiego jednego co taśmą blacharke zrobił... nie Strongi???

ja znam takiego co belke tylnia w maluchu power tapem klejł

Cytat:
2004-03-30 11:22:45, lukaszc pisze:
ja znam takiego co belke tylnia w maluchu power tapem klejł

i silnik wieszał na lince holowniczej . Toż to druciarz

Ładny filmik Evil
Widze że udała sie wycieczka do Gdańska.Moja szkoła