Biale zegary

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
potrzebuje biale zegray do poldka kwadratowe jak ktos ma link albo xcos na kompie prosze o kontakt

Proponuję rerknąć na allegro

Tak, tam napewno coś znajdziesz.

tak tam trzeba płaciic no a po co płacic jak moze ktos ma akurat kiedys znalazlem ale strona niestety mi sie zgubila, a na allegro sa koo 50 zł

Proponuje wyciagnac te co masz, zeskanowac, odwrocic kolory w jakims programi graficznym i finito

mam wyjac całe zegary i zeskanowac je

Jak chcesz biale zegary kwadraty ja takie mam. Napisz mi swoj adres to ci wysle

Tak czy siek musisz wyjąc stare

Dokladnie tak czy siak bedziesz musial je wyciagnac i rozkrecic. Inaczej sie tego nie da zrobic

Z tym skanowaniem to jest o tyle pewny sposób że te które ci wyjdą napewno będą tego samego wymiaru i nie bedziesz miał żadnego problemu z docinaniem!!!

Cytat:
2004-04-03 13:34:48, Kmieciu pisze:
Jak chcesz biale zegary kwadraty ja takie mam. Napisz mi swoj adres to ci wysle

no to ja bym prosil a z wyjeciem to wiem wiem ze trzeba wyciagac a to moj mail nomos@go2.pl

ja sobie ściągnołem z netu z jakiejś strony(free!) ale niestety jakoś tak wymiary niebardzo sie zgadzały no i teraz sam będe swoje rozbierał, i skanował...

no ja tez kiedys mialem sciagniete ale wszytko bylo ok ale zgybilem stronke

Cytat:
2004-04-04 19:54:48, mar125 pisze:
ja sobie ściągnołem z netu z jakiejś strony(free!) ale niestety jakoś tak wymiary niebardzo sie zgadzały no i teraz sam będe swoje rozbierał, i skanował...

pewnie zaszybko sciagales i sie skurczyly od teperatury

a nie lepiej poprosic wodza o skany?Wodzu cosik tam mial

A może zrobimy zegary made in FSO TT?????

Cytat:
2004-04-06 12:32:55, bandzior pisze:
A może zrobimy zegary made in FSO TT?????

Dobry pomysl!!!

no pomysł niczego sobie

No to coś pokombinuje ale mój zmysł graficzny raczej mało się rozwinął

no tak ale jak juz sie bawic ze bialymi zegarami to robic takie jak na allegro- ze swieca tylko cyfry- metoda sitodruku bo te zwykle papierowe to raczej kiszka