Kontrolka zgasła [126p]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
proszę o radę kilka dni temu zgasła mi kontrolka kierunkowskazów, myślałem że to żarówka się spaliła i wczoraj rozebrałem tablicę sprawdziłem i okazało się że jest dobra.
wyczyściłem wszystkie styki ( nawet te w kostkach ) spirytusem i nic a kierunkowskazy działają tylko nie mam odbijania więc mogą sobie świecić całą drogę ( zmieniłem kierownicę na model od EL ) a starą obszywam .
Bardzo proszę o pomoc i rady ( dziś nie prima aprilis więc uszanujcie moją niewiedzę i nie róbcie mnie w...)

jak masz ch.... przerywacz to sie tak dzieje kieruki migaja a kontrolka nie polecam przerywacz przekaznikowy taki czarny kwadracik za 15 zeta jest the best

ja mam podobnie tylko że mi kontrolka czasami świeci a czsami nie i jest to wina styków gdzie kostka łączy się z prędkościomierzem (dokładnie z tą płytką za nim), też je czyściłem wyszlifowałem lekko papierem ściernym z brudu jaki się osadził przez lata, mimo to dalej przerywa, jest luz na stykach w tamtym miejscu, poruszaj kablami przy włączonym kierunku jak dalej nie bedzie świecić to post wyżej